Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek szép cici ez?
Szerintem meg minden belinkelt képen jól mutatnak, kívánatosak... fogalmam sincs mi ebben a lógós. Mondjuk egy bizonyos fokig a lógósság sem veszi el feltétlenül a mell vonzerejét szerintem. A másik meg, hogy a fórumon régóta ezek azok cicik amiknél szebbeket mostanában nem igen lehetett látni a kérdésekben -ez az én véleményem, leszögezem. Megkérdezhetem, hogy hány éves nő a birtokosa ezeknek a melleknek?
2014. jún. 15. 14:50
42/59 A kérdező kommentje:
26 éves. és köszönöm a válaszokat !
Jaj :D ha nem lóg akkor ejtése van vagy micsoda? Lóg. és nem tetszik ha ezt írjuk? nem szép szerintem, s tartom a véleményem. van ilyen, fel kell varratni. Ha 26 évesen lóg akkor mi lesz 40-50-60 évesen? Szerintem az volt a kérdés, hogy szép-e. Te kérdezted. De szerintem mindenki ezen az oldalon úgy pontoz hogy egyetért-e vagy sem az írt válaszokkal. Szerintem aki azt írta, hogy nem szép az ugyanannyira helyes választ adott mint aki azt írta hogy nem. Véleményt kért a kérdező.
2014. jún. 15. 22:24
Mit és hova kell felvarratni rajtuk te ostoba? Menj és rakd fel vágóhídra saját pö.csödet, kinek képzeled magad hogy sebészi beavatkozásra akard rábeszélni az embert?
2014. jún. 15. 22:33
Senkit nem beszélek rá semmire. :) Kikérte a kérdező a véleményemet, én nő vagyok és a helyében felvarratnám. Bár csak akkor ha nem tervezek több babát. Ez is egy véleméy, az hogy leugattál csak az előbb kommentemet igazolja. :D :D: :D Én elfogadom más véleményét, Te meg nem.
2014. jún. 15. 22:50
Én meg azt nem írtam sehol, hogy nem lehet ellenvéleményed egyáltalán könyörgöm. De mégis mi ez a szapulás főleg lányként könyörgöm? Féltékeny vagy a kérdező cicijére, vagy mi a fene? Na de mindegy, nem szándékozom egy idegen ember csöcsei miatt veszekedni mással, ha az aper nevű hölgyike egyszer megtisztel egy valós idejű teszt lehetőségével, akkor újfent magamra veszem a védelmező lovag szerepét :P
Ui: mielőtt megemlítenéd nem én pontoztalak le, és nem is szándékozlak a továbbiakban sem.
2014. jún. 15. 23:47
nagyon szép, és ami nem AA méretű van bizonyos lógása\esése
agresszív kis kommentelő biztos a focilabdára hajaz, ha még ezt elképzeljük felvarrva
2014. júl. 6. 20:09
Ez olyan, mintha gagyi filmre készített fénykép (-részlet) lenne. Esetleg filmből képkocka.
A cicik viszont nagyon jók!
2014. aug. 18. 09:49
Ez teljesen jó cici, nekem is nagyon tetszik, volt csajom akinek hasonló volt.
2014. aug. 27. 11:30
Imadom :P le is toltottem es erre verem :P
2014. szept. 28. 08:46
Kapcsolódó kérdések: