Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a Facebooktól még elszigeteltebbek, magányosabbak az emberek?
Figyelt kérdés
Szerintetek is jobb lenne ha nem lenne?2014. jún. 11. 20:22
1/8 anonim 

válasza:

Mindig könnyebb mást/más dolgokat okolni..
2/8 anonim 

válasza:

Persze, az eszköz hibája, hogy az emberek nem tudják használni. Meg eleve is, sosem volt még közösségi oldal az fb előtt, ugye?
Olyan unalmas és korlátolt ez a fészbúkos nyavalygás.
3/8 anonim 

válasza:

ilyen m lenne ha nem lenne dolgokon agyalni a legfeleslegesebb dolog mert van! pár kivételtől eltekintve nem a facebook hibája ha valaki elszigetelté válik mert alapjáraton sokkal könnyeb egy távoli ismerőssel íjj módon felvenni a kapcsolatot stb stb nagyon hasznos csak jól kell használni:)
4/8 anonim 

válasza:

Én pl nem mennék fesztiválra ha nem lenne fb., így tudom, hogy van, nem ismerkedem meg több emberrel. Az én életemhez hozzátett. Meg tudom nézni hogy néznek ki egyáltalán olyan ismerősök akiket 5-10 éve nem láttam. :D
23l
6/8 A kérdező kommentje:
Rengeteg cikk szól erről a témáról, nem most találtam ki. A statisztikák szerint inkább elszigetel mint, hogy összehozza az embereket.
Persze van pozitív és negatív tapasztalat is, de ha egy átlagot veszünk, akkor véleményem szerint inkább negatív de a tanulmányok, statisztikák is ezt igazolják...
2014. jún. 11. 20:50
7/8 anonim 

válasza:

valamilyen szinten én is utálom, de fura mód egyben áldom is, ha ez nincs nem szopattam volna ingyen le egy csajt, ronda, nyomi fiúként ráadásul! mondjuk szerencse is kellett, ilyen nem biztos, hogy többé összejön :)
8/8 anonim válasza:
Minek írsz ki kérdést, ha belekötsz a válaszokba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!