Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes lehetek? 4napja késik.!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? 4napja késik.!

Figyelt kérdés

4 napja késik a menstruációm.A Menstruációm év eleje óta igy jött meg.

Január.: 17-23ig tartott

február:12-18-ig tartott

március: 13-18-ig tartott

április: 10-17-ig tartott

május: 9-15-ig tartott

Élek nemi életet a párommal úgy védekezünk hogy mielőtt elmenne kiveszi(bőven előtte.) tudom nem a legbiztonságosabb módszer de félek a fogamzásgátlótól. Forróvizes kádba is ültem már tegnap este,meg 1 órája.

Mit tegyek? Terhes lehetek? Köszönöm a válaszokat,főleg a hasznosakat.

2014. jún. 11. 16:23
 1/6 Cukkii válasza:
Mennyél el terhességé tesztre szerintem. És ott megtudsz mindent. :)
2014. jún. 11. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van, egy teszt és kiderül :)
2014. jún. 11. 16:32
 3/6 A kérdező kommentje:
viszont gondoltam arra is ,hogy mostanába sokat idegeskedem.. esetleg azért. De a teszt ma mindenképp meglesz. :)
2014. jún. 11. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat srtesszelsz, de a teszt biztosra megy. Mondjuk jobb ha reggel csinálod meg az első pisilésnél.
2014. jún. 11. 17:10
 5/6 A kérdező kommentje:
és szerintetek az az Aviva torna?? Mit gondoltok róla?
2014. jún. 11. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este megcsináltam a tesztet,ma d.u-tán megjött.:)
2014. jún. 12. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!