Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hányan láthatták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hányan láthatták a képeimet?

Figyelt kérdés
Volt pár erotikus képem amit elküldtem egy 17 éves fiúnak.(őt nemsokára fogom személyesen is ismerni) Aztán meglátta egy 13 éves gyerek (őt nem ismerem és nem is fogom személyesen megismerni,letiltottam)majd egy 15 éves fiú is.(de erre is az vonatkozik mint a 13 évesre.. Tudom hülye voltam, soha többet nem csinálok ilyet... De szerintetek hányan láthatták ezeket a képeket?? A 3 fiúból valamelyik megmutathatta másoknak illetve melyik ?:(
2014. jún. 11. 14:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ki tudja, nagyon sokan is láthatták már, az ilyesmi könnyen elterjedhet, főleg ha még kicsit a letiltásért járó bosszú is rásegít a dologra, akárhová fel is tölthetik, stb. Megjósolhatatlan, de reális esély van rá, hogy nagyon sokan látni fogják.
2014. jún. 11. 14:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Szuma(2^k) ahol k=0-tol n-ig

Tehat elkuldted a baratodnak, ez k=0, 2^0=1 szemely.

O megmutatta 2 baratjanak, ez k=1, 2^1=2 szemely. Igy mar 3-an lattak a kepet.

Aztan az a 2 ismeros megmutatta fejenkent 2 ismerosnek. Itt k=2, tehat 2^2=4 embernek. Igy mar osszesen 1+2+4 ember lathatta. Remelem kezded erteni a logikamat.

Na most, ez egy mertani sorozatot alkot, aminek az osszege 2^(n+1)-1. Ha hatarerteket szamolunk, magyaran szolva ha kurwa sokszor adtak tovabb, akkor kurwa sok ember latta. Viszont ha ez vigasztal, akkor ha n egy olyan szam ami harommal osztva 2 maradekot ad, akkor az osszeg egy 7-tel oszthato szam lesz.

2014. jún. 11. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés azért így elég ködös. Mi az hogy "meglátta" két másik ember!?! Ott ültek a srác mellett amikor küldted?

Ami nekem lejön a sztoriból azaz, hogy elküldted a képeket a 17 éves srácnak és ő TOVÁBBADTA! Máskülönben hogy került át másokhoz. Akár 1000-n is láthatták, még tán ismerőseid is. Az meg hogy ki mutogatja ezt tovább nem korfüggő, hanem inkább jellem kérdése.

2014. jún. 11. 15:02
 14/15 A kérdező kommentje:
De ha az ismerőseim látták akkor miért nem szól senki? Jó volt,hogy pár osztálytársam röhögött rajtam (nem mondták el, hogy min)meg kaptam egy üzenetet egy ismerősömtől amiben elég kanos volt.. amúgy köszönöm az eddigiválaszokat. Még valami, nem a fiú mutatta meg a másik két fiúnak hanem én.
2014. jún. 11. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Es hany eves vagy?

Ha a kepet elkuldted nekik, akkor elobb utobb fel fog kerulni kulonbozo ex gf selfpic oldalakra. Utana ha jol nezel ki tobb millios is leet a nezettseg. Ha randa vagy akkor csak par tizezer.

2014. jún. 11. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!