Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hányan láthatták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hányan láthatták a képeimet?

Figyelt kérdés
Volt pár erotikus képem amit elküldtem egy 17 éves fiúnak.(őt nemsokára fogom személyesen is ismerni) Aztán meglátta egy 13 éves gyerek (őt nem ismerem és nem is fogom személyesen megismerni,letiltottam)majd egy 15 éves fiú is.(de erre is az vonatkozik mint a 13 évesre.. Tudom hülye voltam, soha többet nem csinálok ilyet... De szerintetek hányan láthatták ezeket a képeket?? A 3 fiúból valamelyik megmutathatta másoknak illetve melyik ?:(
2014. jún. 11. 14:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Küldd el nekünk is !
2014. jún. 11. 14:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen es sokan. :(
2014. jún. 11. 14:45
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerinted ezt meg lehet jósolni?

Azért szurkolj inkább, hogy nehogy a napiszaron kössön ki!

4/15 anonim ***** válasza:
Ha felkerült a netre, akkor nincs az aki onnan már nyomtalanul letörölheti. Nem könnyű megállapítani, az függ attól hogy melyik srác kinek küldte el. Lehet csak ők 3an látták. Lehet több millióan is fogják, vagy a google is megtalálja...ezt nem tudhatod. De legközelebb okosabb legyél.
 5/15 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy pár havernak megmutatták a képet, de ne aggódj, pár nap és el is felejtik majd, nem olyan nagy dolog 1-2 kép egy lányról, azért remélem 18 felett vagy.
 6/15 anonim ***** válasza:
Gondolom 2#.
 7/15 anonim ***** válasza:

Eddig olyan 300-an. De ha kikerül napiszarra akkor estére már 3 millióan

szóval akkor a 17 éves fiúnál látták először??? vagy őadta tovább...

2014. jún. 11. 14:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Mind a három valószínűleg megmutatta az fb-n a legjobb haverjainak. A 17 éves ha be van fűtve, hogy a csaja leszel talán nem mutogatta, de egy dolgot jó ha tudsz, szakítás után mindenki nagyon gonosz tud lenni :\ sok kép végezte utána az interneten... Így azt tudom ajánlani, hogy soha, még párkapcsolatban se nagyon csinálj ilyet!
2014. jún. 11. 14:47
 9/15 anonim ***** válasza:
küld el nekünk is, abból már fogjuk tudni mennyien látták.
2014. jún. 11. 14:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Mert ha nem nézel ki olyan jól lehet nem mutatták meg senkinek! 1-es vok
2014. jún. 11. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!