Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek a szőrös vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek a szőrös vagy a csupasz pénisz jön be jobban?

Figyelt kérdés
Illetve szerintetek borotváljam a hónaljam,péniszem?
2014. jún. 11. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

2.

Ahogy gondolod :) jól érzed magad így akkor hagyd :P

2014. jún. 11. 12:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Ahogy neked jól esik. Mindenesetre higiénikusabb, ha borotválod, vagy legalább rövidre.
2014. jún. 11. 12:31
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Én úgy szoktam, hogy a leborotvált szőrt a makkomra ragasztom, imádják a csajok.
2014. jún. 11. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
26%

A csupasz röhejen egy magát férfinak nevező egyéntől :D

Amúgy sosem vágtam mi ez a higiénia őrület... ez esztétika és nem higiénia kérdése. Soha egy orvost sem hallottam arról ódákat zengeni, hogy ez mekkora királyság már, minden embernek így kéne élnie... és nem is fogok.

2014. jún. 11. 12:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Szereted a szőrős puncit?:D
2014. jún. 11. 12:38
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Azt csinalsz vele, amit akarsz, nekem speciel a csupasz tetszik, es el is varom, hogy a partnerem legalabb fazonirozza valamennyire, mert szopas kozben gusztustalan a szorszalakkal szenvedni. Izles kerdese, biztosan van olyan pasi is, aki elvezettel lefetyel egy total szoros puncit, szamomra undorito :D
2014. jún. 11. 12:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy csak ápolt legyen, nagykislány vagyok már, nem akadok ki se a szőrösön se a csupaszon vagy rövidre nyírtan, ahogy a férfinek jólesik és jól érzi magát :)

A hónaljadat viszont szerintem borotváld le, abban számomra visszataszító a dzsungel, főleg így nyáron, mondjuk egy atléta viselése közben :)

2014. jún. 11. 12:45
 8/12 anonim ***** válasza:

NEM higiénikusabb pucéron.

és én szeretem, ha van ott valami. lehet rövid is.

2014. jún. 11. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:
A férfi pénisz nem szőrős. Tehát nem kell vele csinálni semmit. A herék és a töve az szőrős. De engem orálban nem zavar, eddig egy szőrszál nem ment a számba... szóval egyes férfiak vedlése igen érdekes, lehet, ha nőtársaim szája kirojtosodik XD
2014. jún. 11. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:
3. Copfos indiánt csinálsz? :)
2014. jún. 11. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!