Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszivták a nyakam, hogy lehet ezt eltüntetni? :S Vagy kimagyarázni?
Szal az volt h csajommal külön szilvesztereztünk és én a buliban (ahol voltam) öszejöttem egy másik csajjal és az idióta kiszivta a nyakam pedig mondtam neki h ne :S Még mindig látszik és pár óra múlva taliznom kell a csajommal :S:S Mivel lehet ezt eltüntetni? Vagy hogy magyarázhatnám ki magam, nyakbavágtak, vagy mi? Az a baj h tegnap is talizni akart csak áttoltam mára azt mondtam neki h olyan másnapos vok h szarul vok de most már nem tudom még tologatni :S Segicsetek pls
16/F
A legjobb magyarázat, hogy elmondod hogy kiszívták a nyakad.
Én meg is dughattam volna egy csajt, de nem tettem, mert barátnőm van...
Megérdemled XD
F/19
pár cigánynak keményen beszólsz (cigányozás+anyázás) és lesz annyi kék - zöld rajtad, hogy az már senkinek nem fog feltűnnixD
Am Gratulálok. Én sem hagytam volna ki, csak most nem akadt olyan lány, aki érdekelt volna...:(
Pff. Szerintem ezt nem lehet kimagyarázni, vagy maximum gyenge kis hazugságokat nyomhatsz, de azt mindenki átlátja, a "csajod" is. Főleg, hogy a Szilvesztert külön töltöttétek...Sokkal szánalmasabb, ha a hazugságaidról ordít, hogy épp kitaláltál valami hülye kis sztorit.
Kérd el anyukád alapozóját vagy vegyél sálat, de az is tök feltűnő, hogy soha nem hordasz sálat, most meg igen.
Alapozó, korrektor (kunyerálj anyudtól, v lánytesódtól) (feltételezem, neked nincs ilyesmi).
Vagy ahogy írták már: sál.
Vagy légy őszinte (ezzel mész a legtöbbre)!
A sállal az a baj h csak addig jó amig nem megyünk be a házba :D Meg am se szoktam hordani.
Az alapozót kipróbálom, köszi! Még sose használtam olyat XD
Most egy ilyen hülyeséget nem akarok elmondani neki tuti túlparázná
Nem kell kimagyarázni. Ha amikor "összejöttél egy másik lánnyal" gondolkodtál volna, akkor most nem kellene sem eltüntetni semmit, sem kimagyarázni.
Arról van szó, hogy megérdemled amit kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!