Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, undorodtok, vagy hogy tekintetek egy kövér lányra, ha meglátjátok az edzőteremben?
Egyszer voltam edzőteremben, és voltak súlyosabb lányok.
Örültem, hogy vannak, akik tesznek is a mázsák ellen, viszont olyannak is voltam már szem s fül tanúja, hogy a Tesco parkolóban sír két dagadtghaci egymásnak, hogy olyan kövééééééérek, közben milkát zabálnak..
Az ilyentől tényleg az undor kap el.
Nálunk az edzőterembe egyszer becammogott egy duci nő, nagyon kedves volt és aranyos és a testépítő fiúk nagyok kedvelték. Az edző felesége is. Szóval csak ennyire undorodunk mi a kövér emberektől.
Mi sem tökéletes testtel kezdtük ;)
Tiszteletre méltónak tartanám, hogy változni akar, és sok szerencsét kívánnék neki magamban.
Én akkor undorodom csak kövér lánytól, ha nem fogadja el, hogy túlsúlyos, és szexinek szánt selfieket tesz ki meg illegeti magát, hogy összevadásszon pár bókot, és továbbra se kelljen tennie semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!