Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak ilyen kevés lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak ilyen kevés lánynak van igazán jó teste?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem felszínes vagyok.

Egyszerűen végignézve a lányismerőseimen,de a gyk-n is,a legtöbb lány heti egykétszer eljár valamit sportolgatni,táncikálni de azt is inkább szórakozásból,és odafigyel valamennyire az étrendjére.Ezzel meg a fiatalság erejével elérik hogy ne legyenek se túl csapottak,de kövérek.Van olyan aki semmit se sportol,mégis jól néz ki objektíve... ahogy rengeteg fiatal lány kinéz: kicsit lapos popsi,vékony combok,pici has,csapott váll,pálcika kar,kis narancsbőr-itt/ott. De ruhában ez alig látszik.

De olyan valóban feszes,lapos hasú,kerek popsijú,formás karú,lábú,jó tartású lányt rendkívül ritkán látni.Hasonlót:

[link]

Ezzel szemben a legtöbb fiatal fiú minimum sportos,de már vagy minden 2. kondizni jár vagy valami mást edz. A férfiak igényei alacsonyabbak vagy a lányok igényei magasabbak? A fiatal lányok miért nem motiváltabbak ha a fiúk igen?

Mielőtt felszínességgel vádolnátok nem ez alapján választok.Volt husibb bnőm és imádtam csókolgatni a hasát :)

2014. jún. 10. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Schobert Norbi, te vagy az?
2014. jún. 10. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá, más meg a telt lányokat szereti puszilgatni.

Lehet, nem vagy felszínes, de korlátolt igen, ha azt hiszed, hogy mindenkinek ugyanaz jön be.Vagy annak kell bejönnei...

2014. jún. 10. 21:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Szó nem volt itt az ízlésekről.

Itt a magával szembeni elvárások a lényeg.

2014. jún. 10. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ugyanazt mondod...
2014. jún. 10. 21:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Na ha ezt nem érted akkor ne próbalkozz válaszolni..
2014. jún. 10. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Te nem érted....ha ő úgy tetszik magának, mert olyan íz ízlése, akkor neked az miért gond?

Talál rá jelentkekzőt is biztos.

2014. jún. 10. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Egy ilyen test napi szintű sportolást igényel megfelelő táplálkozással, hosszú évekig. Még mindig nagyon kevesen vannak azok akik kerülik a cukros ételeket, sok tésztát, de nem betegesen tartják ehhez magukat.

23l

2014. jún. 10. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az elvárás alacsony, a lényeg, hogy luk legyen, oszt elég annyi. Na meg baromi alacsony szinten van a test- és táplálkozáskultúra. Meg úgy mindenféle kultúra. Ha egy sportos nőt látnak, egyből jönnek az elméletek, hogy ő vajon miben szar cserébe a sportosságért.
2014. jún. 10. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
vízilabdázom, ezért szép hasam izmos combom, vállam formás posim is megvan, és a környezetemben lévőknek vagy a teltebb, homokóra alakú lányok jönnek be, vagy a pálcikák.én természetesen szeretem magam, a testemmel eggyütt, de ugyanígy van ezzel a vékony, és a teltebb is. ha tehát arra van kereslet, akkor inkább vesznek narancsbőr elleni szert, és készítik magukról a tucatnyi selfie-t. többen veszik őket észre, és nem tudják azt, hogy milyen jó valamit sportolni, küzdeni valamiért,merte elvannak a saját szép kis világukban, váltogatják a pasikat, attól függően, hogy mennyiszer mondja nekik azt hgy gyönyörű vagy angyalom... ha ők boldogok, és nem hallgatnak rám, hanem kibeszélnek arról, hogy hogy bukhat bárki is az én sportos alakomra?..
2014. jún. 10. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
hú amit az előbb írtam jól összecsaptam, kicsit érthetetlen, na mindegy, ilyenkor már aludni szoktam :DD
2014. jún. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!