Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "cuki" szó mindig "rosszat" jelent egy srácra nézve?
Figyelt kérdés
Egy huszonéves lányról van szó, csoporttársak vagyunk az egyetemen. Nem álltunk igazán közel egymáshoz, pár szót váltottunk néha, meg fricskáztuk egymást, aztán ő "kezdeményezett": kvázi a nyakamba ugrott, megölelt, simogattuk egymást, és úgy is volt, hogy a sulin kívül is találkozunk majd. A múltkor cseteltünk, kérdezte, hogy mikor megyek jegyet beíratni, mondtam, hogy még nem tudom, és hogy tőle is függővé akartam tenni az utazást, erre írta azt, hogy "de cuki vagy". Nem tudok eligazodni rajta, néha úgy érzem, hogy bejövök neki, ha találkozunk, rendszeres a testi kontaktus (eddig kétszer volt ilyen, de olyan szinten, hogy összesimul a testünk ölelkezés közben, ő is simogatja a hátam, és nem zavarja, ha megcirógatom az arcát, megfogom a kezét), néha kikéri a véleményem stb., időnként meg azt érzem, hogy vagy hülyít, vagy bizonytalan, vagy csak "havernak" néz, de igazából meg haverkodni nem szoktunk, és szerintem én is éreztettem vele, hogy nem csak barátilag nézek rá. Most akkor ez a "cuki" szerintetek mit jelenthet? Köszi a válaszokat.2014. jún. 9. 22:24
12/13 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem egy pasira ez rossz jelző. Mondjuk rám még nem mondták.
13/13 anonim válasza:
lányok egymás között szokták egy fiúra mondani, hogy cuki.
vagy legalábbis mi egymás között szoktunk ilyen jelzővel illetni titeket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!