Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rosszat jelent ha egy lany aki legjobb barataim koze akar tartozni?
Hülyeség ez a barát zóna. Nekem mindig a barátnőimből lettek a szerelmeim később. Ha odafigyelsz rá, ha érdeklődsz iránta, ha meg akarod ismerni és hagyod, hogy megismerjen, ha kedves vagy hozzá, akkor a siker előbb-utóbb garantált. Persze ne erőltess semmit.
A legtöbb férfi a barátzónától úgy megijed, hogy elveszíti érdeklődését, olyan lesz, mint egy kappan. :D
Hagy áruljam el, ha a barátság alakul át szerelemmé, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a lány téged szeret, és nem a szerelembe szerelmes, elképzelve magának egy ideált, ami nem is te vagy! És ha rájön, hogy mégsem vagy olyan, akkor tovább áll.
Már megbocsáss, Szenter, de miért kéne eleve lemondania a többről? 16 voltam, amikor a barátom nővérére hajtottam, aki két évvel idősebb, s a gimi legszebb csaja volt. Fél évembe került, de felszedtem, és egy évig jártunk, mielőtt otthagytam.
Kérdező, barátként már közelebb vagy a tűzhöz, több indokot is tudsz találni egy-egy beszélgetésre, mintha vadidegen lennél. Becsüld meg a státuszt, és használd ki a belőle fakadó lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!