Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az rosszat jelent ha egy lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rosszat jelent ha egy lany aki legjobb barataim koze akar tartozni?

Figyelt kérdés
meg nem mondtam el neki hogy tetszik, de egy beszelgetesunk soran mondta azt h ugy beszelgessek vele ,mint a legjobb baratommal, es o is az akar lenni

2014. máj. 25. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
rosszat
2014. máj. 25. 09:57
 2/9 A kérdező kommentje:
bovebben ?
2014. máj. 25. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
nincs esélyed
2014. máj. 25. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:
A barát zónában maradsz, velem is így volt:(
2014. máj. 25. 10:08
 5/9 A kérdező kommentje:
oh basszus :/
2014. máj. 25. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Hülyeség ez a barát zóna. Nekem mindig a barátnőimből lettek a szerelmeim később. Ha odafigyelsz rá, ha érdeklődsz iránta, ha meg akarod ismerni és hagyod, hogy megismerjen, ha kedves vagy hozzá, akkor a siker előbb-utóbb garantált. Persze ne erőltess semmit.

A legtöbb férfi a barátzónától úgy megijed, hogy elveszíti érdeklődését, olyan lesz, mint egy kappan. :D

Hagy áruljam el, ha a barátság alakul át szerelemmé, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a lány téged szeret, és nem a szerelembe szerelmes, elképzelve magának egy ideált, ami nem is te vagy! És ha rájön, hogy mégsem vagy olyan, akkor tovább áll.

2014. máj. 25. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy lehet, hogy észrevette, hogy te többet akarsz, mint barátságot, és ő nem akar többet, de nem is akart megbántani olyan szöveggel, hogy nem tetszel neki.Ha akarod, barátkozz vele, de más terveid ne legyenek.
2014. máj. 26. 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Már megbocsáss, Szenter, de miért kéne eleve lemondania a többről? 16 voltam, amikor a barátom nővérére hajtottam, aki két évvel idősebb, s a gimi legszebb csaja volt. Fél évembe került, de felszedtem, és egy évig jártunk, mielőtt otthagytam.

Kérdező, barátként már közelebb vagy a tűzhöz, több indokot is tudsz találni egy-egy beszélgetésre, mintha vadidegen lennél. Becsüld meg a státuszt, és használd ki a belőle fakadó lehetőségeket.

2014. máj. 26. 15:04
 9/9 anonim válasza:
Ha egy lány a legjobb barátod akar lenni akkor biztos nem vette észre hogy vonzódsz hozzá, viszont ő többet akar ^^ Szerintem van esélyed nála, mert csak úgy senki nem megy oda valakihez, hogy hali, leszel a legjobb barátom? ..Szóval csak ügyesen ;)
2014. jún. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!