Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jó apuka tényleg arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó apuka tényleg arra tanítja a fiát, hogy minél több nővel legyen dolga és értsen a nőkhöz, tudjon csajozni és arra a lányát, hogy minél kevesebb férfival legyen, őrizze meg magát?

Figyelt kérdés
A gyakorlatban a legboldogabb családokban ezt szoktam látni. Az apuka tudja hogy a fiának olyan vágyai vannak, amilyenek neki is voltak ezért arra tanítja hogy ezeket sikeresen beteljesítse, de tudja hogy a lánya akkor marad értékes nő (szexuális, párkapcsolati értelemben), hogyha nem megy át rajta a fél város.
2014. jún. 9. 20:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

8: Pont neked is szól az 1,5-nek intézett mondandóm. Az apa csak az eszközt adja a gyerek kezébe. Ha a gyerek nem akar élni vele, az az ő döntése. Attól hogy megtanulja a gyerek, hogyan kell csajozni jól, nem azt jelenti hogy állandóan él, vagy akár visszaél vele. Ha adok neked 1 kiló uránt, abból csinálhatsz atombombát, de atomerőművet is.

9: Persze, én sem úgy értem a nevelést kizárólag, hogy az apa leül minden este és elmagyarázza a fiának hogyan kell megszólítani egy nőt, a lányának pedig hogy honnan tudja, ha ki akarják használni.

Első sorban példamutatással, a minták eltanulásával és a szülők viselkedésének látásával tud egy fiú tanulni. Ha lát valamit az apjától, azt eltanulja.

10:

Mégis, azok a férfiak akiknek kevés szexuális partnerük volt, vagy éppen semennyi, tömegével sírnak itt ezen az oldalon emiatt. Nem mások értékelik le őket, amiért kevés partnerül volt, hanem ők értékelik le saját magukat.

És persze nem is csak a partner száma számít. Sokan még egy embert sem tudnak összehozni párkapcsolatra. Pont ezt mondom. Ha egy fiú tud nőzni, azt lehet hogy csak arra használja hogy összejöjjön egy lánnyal, mert olyan típusú.

2014. jún. 9. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:

a fiú tudjon bármilyen nőt megszerezni, hogy megszerezhesse azt, akit szeret, bármennyire is elérhetetlennek tűnik.

a lány tudjon ellenállni a szoknyapecéreknek, és a valódi férfit szeresse, akit fel tud ismerni.

én erre nevelném a gyermekeimet.

2014. jún. 9. 21:47
 13/13 A kérdező kommentje:

12:

Ja, kb elmondtad hogy én mire gondoltam.

2014. jún. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!