Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján ez a lány cigány lehet?
Van egy lány akin nem látszik hogy cigány lenne, de feltűnt hogy facebookon van pár olyan ismerőse aki kiköpött cigány és ugyan az a vezetéknevük. Kezdett gyanússá válni.
Rákerestem az ismerősei közt azokra akiknek ugyan az a vezetéknevük mint neki és van köztük aki nem cigány és ott lakik ahol ő, és van aki 100-200km-re lakik tőle és cigány. A nagybátyján pl nem látszik hogy cigány lenne.
Facebookon viszont láttam hogy a kedvelt oldalai közt van valami cigány jogi szervezetnek az oldala. Ezeken kívül még az utalna rá hogy a volt barátja eléggé úgy néz ki 1-2 képen mintha cigány lenne.
A képei közt úgy látom hogy a házuk új, modern, tehát nem putri, a lány jó tanuló és úgy tudom hogy az apja is szellemi munkát végez.
Ez az utálatos sztereotípia es rasszizmus.
Ismerd meg ! Mi nem tudjuk megmondani hogy milyen ember. Attól hogy cigány lehet jó ember.
És fehér ember is lehet rosszabb mint egy cigány.
Nekem van pár azonos vezetéknévvel élő ismerősöm,de nem rokonok és ismerik is egymást,de az egyik cigány a másik meg nem.....
De az is lehet,h csak névrokonok....v tényleg cigány a lány....nekem pl.volt egy osztálytársam akin bár nem látszott,de cigány volt...és agresszív,hisztis idióta:D
Derítsd ki,h cigány-e v nem.....
Nem lehet ebből megállapítani. Sok cigánynak kifejezetten magyar vezetékneve van ezért nem jelent semmit ha ugyanolyan vezetéknévvel él magyar is meg cigány is.
Amúgy nem kell tőle félni akkor sem, hogyha cigány csak meg kell győződni róla,hogy a családja is normális. Ne feledd, hogy viselkedési formákat nem lehet örökölni, csak tanulni, ezért az a lényeg milyen környezetben nőtt fel és nem az, hogy milyen származású. Bár az általam ismert cigány nők nagy része messze elkerülendő, azért ismerek párat akik nagyon rendesek és bárki jól járna velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!