Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján ez a lány cigány lehet?
Van egy lány akin nem látszik hogy cigány lenne, de feltűnt hogy facebookon van pár olyan ismerőse aki kiköpött cigány és ugyan az a vezetéknevük. Kezdett gyanússá válni.
Rákerestem az ismerősei közt azokra akiknek ugyan az a vezetéknevük mint neki és van köztük aki nem cigány és ott lakik ahol ő, és van aki 100-200km-re lakik tőle és cigány. A nagybátyján pl nem látszik hogy cigány lenne.
Facebookon viszont láttam hogy a kedvelt oldalai közt van valami cigány jogi szervezetnek az oldala. Ezeken kívül még az utalna rá hogy a volt barátja eléggé úgy néz ki 1-2 képen mintha cigány lenne.
A képei közt úgy látom hogy a házuk új, modern, tehát nem putri, a lány jó tanuló és úgy tudom hogy az apja is szellemi munkát végez.
1.Miert kémketsz utána Ennyire FB -on?
Ha jo tanuló
*véletlenül elküldtem befejezés nelkul.
Ha jo tanuló jo fej jol is néz ki nem tökmindegy?
Azért ne legyél mar Ennyire rasszista.
Ezaz hogy nem szeretném ha közöm lenne cigányokhoz mert eléggé agresszívak tudnak lenne ha valami nem tetszik nekik :S
Az is lehet hogy csak félcigány, nem tudom de gyanús
Vigyázz kérdező, nehogy 20 év házasság után derüljön ki, hogy nem is ember, hanem hajléktalan. Különben meg kell majd hogy öld!
South Park: [link]
Uhh... tehát ha mi most azt mondjuk hogy cigány akkor te elkönyveled hogy ő egy agresszív állat és többet szoba sem állsz vele és jól elkerülöd, ha meg azt mondjuk hogy nem az akkor meg minden megy tovább mintha semmi se történt volna
WHY? Egyébként cigányba is vannak normálisak, ritka, de 100ból azért 1-2 tényleg normális, ne ítéld el mindet, csak azt aki megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!