Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elmennétek a tengerhez nyaralni egy normális sráccal, akit csak futólag ismertek, ha mindent ő állna, de cserébe azt szeretné, hogy dugjátok végig azt a hetet?
Nem azért írtam ki, mert nem tudok megdugni egy csajt sem.
Fel tudok szedni egyéjszakásra is, ha nagyon akarok.
Viszont nincs kivel elmennem nyaralni, mivel barátnőm nincs most, és egyedül kevésbé van kedvem.
Az hogy valakivel jól elvagyunk és szexelünk, az sokkal egyszerűbb dolog, mint olyat találni, akivel életem végig együtt tudnék lenni és hűséges lenni hozzá.
Párkapcsolatban nem ajánlanám fel egyből, hogy menjünk el nyaralni. Hülyén jönne ki, pláne ha neki nincs rá pénze, ráadásul ott nagyobb a tétje a dolgoknak, tehát csak miután jól ismerem vinném el.
Viszont nyár meg most van.
Igen, és pont ez a kérdés egyik lényege. Mert hogy lehet hogy fel fogom ajánlani annak a lánynak, akivel így vagyok.
De ő még elég fiatal és lehet el se engednék velem.
Sokkal jobb lenne, ha eleve olyan lánnyal lehetne ismerkedni, aki elméleti szinten benne van ebben a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!