Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, elmennétek a tengerhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elmennétek a tengerhez nyaralni egy normális sráccal, akit csak futólag ismertek, ha mindent ő állna, de cserébe azt szeretné, hogy dugjátok végig azt a hetet?

Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 14:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Egy olyan nőt, akinek amúgy is bejössz, nem kell elvinned nyaralni, tehát én még mindig nem értem, hogy minek viszed akárhová is, ha anélkül is meg tudod húzni? Magyarázd már el, légy szíves!
2014. jún. 8. 16:06
 12/29 anonim ***** válasza:
Aaaaaaaaah, mert konzervatív=maradi suttyó paraszt, aki reggelente kijön a barlangjából a tökeit/p|n@ját vakargatva és jó hangosan elüvölti magát, nem? B@zzz...
2014. jún. 8. 16:07
 13/29 A kérdező kommentje:

Nem azért írtam ki, mert nem tudok megdugni egy csajt sem.

Fel tudok szedni egyéjszakásra is, ha nagyon akarok.

Viszont nincs kivel elmennem nyaralni, mivel barátnőm nincs most, és egyedül kevésbé van kedvem.

Az hogy valakivel jól elvagyunk és szexelünk, az sokkal egyszerűbb dolog, mint olyat találni, akivel életem végig együtt tudnék lenni és hűséges lenni hozzá.

2014. jún. 8. 16:14
 14/29 anonim ***** válasza:
Kölcsönös szimpátia esetén szerintem nincs ezzel semmi gond
2014. jún. 8. 16:14
 15/29 anonim ***** válasza:
Pedig ilyen erővel akár párkapcsolatot is találhatnál -.-
2014. jún. 8. 16:16
 16/29 A kérdező kommentje:

Párkapcsolatban nem ajánlanám fel egyből, hogy menjünk el nyaralni. Hülyén jönne ki, pláne ha neki nincs rá pénze, ráadásul ott nagyobb a tétje a dolgoknak, tehát csak miután jól ismerem vinném el.

Viszont nyár meg most van.

2014. jún. 8. 16:23
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem a nyaralásra írtam, hanem erre: "hogy valakivel jól elvagyunk és szexelünk", ha valakivel ilyen szinten vagy, akkor már meg is próbálhatnád vele, nem?
2014. jún. 8. 16:26
 18/29 A kérdező kommentje:

Igen, és pont ez a kérdés egyik lényege. Mert hogy lehet hogy fel fogom ajánlani annak a lánynak, akivel így vagyok.

De ő még elég fiatal és lehet el se engednék velem.

Sokkal jobb lenne, ha eleve olyan lánnyal lehetne ismerkedni, aki elméleti szinten benne van ebben a dologban.

2014. jún. 8. 16:41
 19/29 anonim ***** válasza:
Hány éves, hogy nem engednék el?
2014. jún. 8. 16:44
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem tartozik ide ez. De semmi illegális nincs benne, mielőtt rendőrt játszanál itt nekem. Egyszerűen még fiatal és a szüleivel él.
2014. jún. 8. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!