Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire csúnyának tart?
Valószínű nem jöttél be neki.
Vagy te is tetszel neki de nem tudja hogy ő bejön-e neked. :)
Ez fiúknál egyáltalán nem így működik! Nem tudom, hogy lányoknál hogy van ez, de gondolom az az alapja, hogy általánosságban a fiúk tartósabb barátságokat tudnak kiépíteni mint a lányok. nemhinném, hogy azért nem lépett mert "ronda vagy" hanem azért mert esze ágában sem volt. Te a barátja vagy, a haverja, a cimborája, és nem az a személy akit k@rugat. Fiúk ezt el tudják általában választani, fontosabb vagy neki egy kalandnál és nem akar kockáztatni, hogy esetleg te többet gondolj emiatt így inkább nem mászott rád.
Nekem is volt már úgy, hogy egy nagyon jó lány barátom részegen egy buliban tánc közben rám mászott, csókolózni akart, de én kitértem. Nem azért mert ronda volt a lány, hanem azért mert évek óta ismerem és jóban vagyunk. A fiúknál szerintem erősebb ez az elvi alapú döntés lányokkal kapcsolatban. Nekem ez a véleményem.
20/f
Kedves #6 és #7, senki nem mondta, hogy a kérdező ronda.
És tudod kit nevezz retardáltnak barátom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!