Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kevesebbet lennék fenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kevesebbet lennék fenn msnen, akkor lenne témánk?

Figyelt kérdés

Sokszor nagyon jól elvagyunk msnen, viszont gyakran van, hogy nem tudunk mit írni akár órákon keresztül, ez pedig elég gázos (számomra és sztem számára is:D). Élőben általában azért jól eldumálunk, ott nem nagyon vannak ilyen problémák.:) Most úgy tűnik, végre összejövünk.:D De félek, hogyha nem lesz témánk, meg fogja unni.:S Ezért arra gondoltam, hogy mostanában ritkábban fogok fellépni msnre, így mikor fellépek, akkor lesz miről beszélgetnünk.:) Vélemények?

16/L

2010. jan. 1. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Jah, 1 kis msnből való kilépés segítene:P Mi ezt odáig vittük (emiatt is lett vége) hogy msn-en mindent, máshol meg akkora kuss volt >.>

Ne kövesd a példám!:P

2010. jan. 1. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
ha összejöttök akkor ne msnen beszéljetek! én sem tudtam beszélni soha msnen
2010. jan. 1. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
jó ötlet! Én teljesen leszoktam az msn-ről! Hihetetlen mit csinál az internet az emberi kapcsolatokkal!
2010. jan. 1. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:

napi 24 órát megy a gépem,napi 24 órát megy az msn is

de ez nem jelenti azt,hogy mindig gép előtt ülök,mindig beszélnünk kellene

ha nincs miről,akkor minek...

ugyis látjuk egymást sokat,nem msn-en kell élni

2010. jan. 2. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!