Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves lányt hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lányt hogy lehet lekoptatni?

Figyelt kérdés

35 vagyok nős 1 gyerek. 8 éve ismerem, a szomszédjuk lettem mikor oda építkeztünk párommal.

1 éve kezdődött.

Már jó messzebből el kezdett köszöngetni. és hangosan hogy mindenki lássa nekem köszön.

Sokszor hazavittem a suliból mert akkor jöttem munkából és ő is akkor bandukolt házféle. (nem én ajánlottam fel integetett. nem-e vinném haza hisz szomszédok vagyunk. (persze később jöttem rá, sokszor 2 órát is várt a suli előtt hogy "véletlen" összefussunk. )

Kifigyeli mikor megyek boltba és ős pont akkor mennyünk együtt.

Vagy épp a bolt előtt ácsorog.

Akkor esett le mikor megkért vegyek neki egy doboz cigit. Hát vettem Köszönetkép adni akart egy puszit erősködött hagytam. a puszi után a megharapta fülem és fülembe súgta hogy kérek-e máshova is puszit.

Már nagyon zavaró a dolog. (persze hízelgő is mert elég szép lány)

Próbálom kerülni de nem megy. a nyomomba van követ mindenhova. Főleg hogy most kapott a szüleitől egy robogót. Már másfelé járok haza de már láttam a munkahelyem előtt. (Észre se vettem volna de a őrök azt beszélték milyen jó kis csaj van itt vajon kire várhat)

A kerítésen is leskelődik A tollas labda feltűnően sokszor repül át. (már odaadtam kutyáknak szedjék szét wazze)

Hízelgő de már az őrületbe kerget.

2014. jún. 7. 16:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Majd elmúlik amint talál egy korabeli fiút a lány.

Ez ez az első ilyen eset és nem is az utolsó.

ÉN pl a tanárnőmbe voltam szerelmes 16 évesen ő 40 volt és nagyon csinos. 1 év alatt elmúlt. Én is követtem sokszor és hát róla fantaziáltam a fürdőkádban.

2014. jún. 7. 17:12
 12/17 anonim ***** válasza:
mondd neki, hogy a pisi-kaki szexet szereted, és szívesen a hasára szarnál, hogy aztán szétcsapkodhasd vietnámi papuccsal
2014. jún. 7. 17:16
 13/17 anonim ***** válasza:

#6 +1

szerintem is kamu

2014. jún. 7. 17:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Feleségednek említsd meg könnyeden, hogy úgy látod rád van kattanva a szomszédlány, ő majd rendezi a többit. Férfiként ezt nehéz lenne elegánsan intézni (pl. ha megkér hogy hazahozd, akkor bunkósság lenne azt mondani, hogy nem), viszont cigaretta vásárlásában ne legyél a cinkosa.
2014. jún. 7. 17:19
 15/17 anonim ***** válasza:

A szüleivel való megbeszélés szerintem nem jó ötlet. Roppant kellemetlen beszélgetés lenne főleg férfi a férfival hogy a lányod zaklat. Én így gondolom 27/f

Az párodnak elmondani lenne a legjobb, de várj hátha elmúlik magától tényleg.

A legjobb lenne ha mostanában a boltba is a feleségeddel mennél ölelkezni meg minden hogy lássa nincs esélye.

2014. jún. 7. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem te nem szeretnéd őt lerázni egyáltalán, csak a családodat félted.
2014. jún. 8. 14:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Feleségeddel beszéld át. Az ilyen fanatikus lány veszélyes lehet. Nem feltétlenül fizikai értelemben (bár akár úgy is) inkább bevádolhat valamivel bosszúból. Szóval csak finoman, legjobb ha a feleséged koptatja le.

Szóval 9 éves kora óta ismered. Az amúgy elég fura lehet.

2014. jún. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!