Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lányt hogy lehet lekoptatni?
35 vagyok nős 1 gyerek. 8 éve ismerem, a szomszédjuk lettem mikor oda építkeztünk párommal.
1 éve kezdődött.
Már jó messzebből el kezdett köszöngetni. és hangosan hogy mindenki lássa nekem köszön.
Sokszor hazavittem a suliból mert akkor jöttem munkából és ő is akkor bandukolt házféle. (nem én ajánlottam fel integetett. nem-e vinném haza hisz szomszédok vagyunk. (persze később jöttem rá, sokszor 2 órát is várt a suli előtt hogy "véletlen" összefussunk. )
Kifigyeli mikor megyek boltba és ős pont akkor mennyünk együtt.
Vagy épp a bolt előtt ácsorog.
Akkor esett le mikor megkért vegyek neki egy doboz cigit. Hát vettem Köszönetkép adni akart egy puszit erősködött hagytam. a puszi után a megharapta fülem és fülembe súgta hogy kérek-e máshova is puszit.
Már nagyon zavaró a dolog. (persze hízelgő is mert elég szép lány)
Próbálom kerülni de nem megy. a nyomomba van követ mindenhova. Főleg hogy most kapott a szüleitől egy robogót. Már másfelé járok haza de már láttam a munkahelyem előtt. (Észre se vettem volna de a őrök azt beszélték milyen jó kis csaj van itt vajon kire várhat)
A kerítésen is leskelődik A tollas labda feltűnően sokszor repül át. (már odaadtam kutyáknak szedjék szét wazze)
Hízelgő de már az őrületbe kerget.
Majd elmúlik amint talál egy korabeli fiút a lány.
Ez ez az első ilyen eset és nem is az utolsó.
ÉN pl a tanárnőmbe voltam szerelmes 16 évesen ő 40 volt és nagyon csinos. 1 év alatt elmúlt. Én is követtem sokszor és hát róla fantaziáltam a fürdőkádban.
A szüleivel való megbeszélés szerintem nem jó ötlet. Roppant kellemetlen beszélgetés lenne főleg férfi a férfival hogy a lányod zaklat. Én így gondolom 27/f
Az párodnak elmondani lenne a legjobb, de várj hátha elmúlik magától tényleg.
A legjobb lenne ha mostanában a boltba is a feleségeddel mennél ölelkezni meg minden hogy lássa nincs esélye.
Feleségeddel beszéld át. Az ilyen fanatikus lány veszélyes lehet. Nem feltétlenül fizikai értelemben (bár akár úgy is) inkább bevádolhat valamivel bosszúból. Szóval csak finoman, legjobb ha a feleséged koptatja le.
Szóval 9 éves kora óta ismered. Az amúgy elég fura lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!