Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves lányt hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lányt hogy lehet lekoptatni?

Figyelt kérdés

35 vagyok nős 1 gyerek. 8 éve ismerem, a szomszédjuk lettem mikor oda építkeztünk párommal.

1 éve kezdődött.

Már jó messzebből el kezdett köszöngetni. és hangosan hogy mindenki lássa nekem köszön.

Sokszor hazavittem a suliból mert akkor jöttem munkából és ő is akkor bandukolt házféle. (nem én ajánlottam fel integetett. nem-e vinném haza hisz szomszédok vagyunk. (persze később jöttem rá, sokszor 2 órát is várt a suli előtt hogy "véletlen" összefussunk. )

Kifigyeli mikor megyek boltba és ős pont akkor mennyünk együtt.

Vagy épp a bolt előtt ácsorog.

Akkor esett le mikor megkért vegyek neki egy doboz cigit. Hát vettem Köszönetkép adni akart egy puszit erősködött hagytam. a puszi után a megharapta fülem és fülembe súgta hogy kérek-e máshova is puszit.

Már nagyon zavaró a dolog. (persze hízelgő is mert elég szép lány)

Próbálom kerülni de nem megy. a nyomomba van követ mindenhova. Főleg hogy most kapott a szüleitől egy robogót. Már másfelé járok haza de már láttam a munkahelyem előtt. (Észre se vettem volna de a őrök azt beszélték milyen jó kis csaj van itt vajon kire várhat)

A kerítésen is leskelődik A tollas labda feltűnően sokszor repül át. (már odaadtam kutyáknak szedjék szét wazze)

Hízelgő de már az őrületbe kerget.

2014. jún. 7. 16:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát ha a szép szó nem használ, mondj neki valami durvábbat, hogy bocsi, de én egy fanatikus BDSM rajongó vagyok vagy ilyesmi. Én is 35 éves vagyok én már koptattam le így lányt :)
2014. jún. 7. 16:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Ohh jeee erre nem is tudom mit mondjak .Mi lenne ha a kisasszonyt tájékoztatnád ,hogy állitsa le magát .
2014. jún. 7. 16:58
 3/17 anonim ***** válasza:
Élvezz a szemébe, tuti nem fog többet keresni. Ha mégis, nagyon beteg, rázd le!!!44
2014. jún. 7. 16:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Durva hangon inkább ne mert kitalálhat baromságokat és a végén még neked lesz bajod belőle ..az ilyenek mindenre képesek
2014. jún. 7. 17:01
 5/17 anonim válasza:
Kérd meg az asszonyt, hogy állítsa le, na akkor nem lesz több probléma.
2014. jún. 7. 17:02
 6/17 anonim ***** válasza:
32%

Itt mindenki hülye?

Kamu a kėrdės!

2014. jún. 7. 17:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod meg neki hogy hagyjon békén és kész???
2014. jún. 7. 17:07
 8/17 anonim ***** válasza:
#6, szerintem is... Nem létezik, hogy egy 35 éves férfi akinek családja van, ennyire töketlen legyen, hogy egy 17 éves KISLÁNYT ne tudjon leállítani.
2014. jún. 7. 17:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleinek. :D Ennél nagyobb megaláztatás nem kell neki, hidd el.
2014. jún. 7. 17:08
 10/17 vicr4m ***** válasza:
Szólj a párodnak, majd ő lekoptatja, lehet még az iszapfürdő is előkerül. Így jársza a legjobban, feleséged szemében nagyot nőhetsz, hogy nem érdekel egy fiatal lány közeledése, ráadásul el is mondod neki. Ha máshonnan tudja meg, abból kemény viták lehetnek, ezt jobb lenne megelőzni.
2014. jún. 7. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!