Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavar a lógó mell?
Figyelt kérdés
Sajnos elég nagyok a melleim C-D közötti a kosárméret, és fiatal korom ellenére (20) eléggé lógnak. :( Emiatt kicsit gátlásos is vagyok, most alakul egy sráccal valami, de ugye ő eddig csak ruhában látott, melltartóban pedig nem látszik, de már most kínosan érzem magam, ha arra gondolok, hogy esetleg majd meztelenül is fog látni, és nem fogok neki tetszeni :(2014. jún. 6. 22:39
11/19 anonim válasza:
Nekem mindegy. Nekem a comb számít, meg alatta. :D
12/19 anonim válasza:
Basszus ne aggódj már miatta, biztos vagyok benne hogy gyönyörű melleid vannak. :)
13/19 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nem gyenge? :/
2014. jún. 6. 22:51
14/19 anonim válasza:
Az, hogy van akinek nem tetszik. Ez van.
15/19 A kérdező kommentje:
Basszus, biztos neki sem fog :(
2014. jún. 6. 22:52
16/19 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen negatív, nem tudhatod. :)
17/19 anonim válasza:
Ha neki nem tetszene majd írj rám egy privit:D
18/19 anonim válasza:
Kétlem, hogy reálisan látnád magad, egy ekkora méretű mell, persze, hogy lóg, de nem durván, biztos, hogy eltúlzod, és nem tudod magadnak megítélni.
Másrészt ha emiatt nem kellenél neki, őszintén, neked kellene egy ilyen fiú hosszútávú kapcsolatra???na ugye hogy nem,??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!