Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavar a lógó mell?
Figyelt kérdés
Sajnos elég nagyok a melleim C-D közötti a kosárméret, és fiatal korom ellenére (20) eléggé lógnak. :( Emiatt kicsit gátlásos is vagyok, most alakul egy sráccal valami, de ugye ő eddig csak ruhában látott, melltartóban pedig nem látszik, de már most kínosan érzem magam, ha arra gondolok, hogy esetleg majd meztelenül is fog látni, és nem fogok neki tetszeni :(2014. jún. 6. 22:39
1/19 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar...de egy link segítene elképzelni.
2/19 anonim válasza:
Ha nagyon lóg az nyílván nem tetszik, de valamekkora lógás szerintem elfogadható.
4/19 anonim válasza:
egy képpel ( akár google ) tényleg jobban meglehetne mondani:)
lehet annyira nem is vészes...
6/19 A kérdező kommentje:
2014. jún. 6. 22:43
7/19 anonim válasza:
Nekem tetszik. :) Uhh és ha még nagyobb is mint ami a képen van... :):)
8/19 anonim válasza:
Egy nagyobb bimbóudvar sokat dobna rajta. Amúgy ezért nem hagynék el senkit akit szeretek.:D
9/19 A kérdező kommentje:
Nagyobb a bimbóudvarom, és nem is ilyen sötét színű, hanem világosbarnár-rózsaszín. Szerintem nagyon csúnya, és nem tudok vele megbékélni :(
2014. jún. 6. 22:49
10/19 anonim válasza:
hát az nem gyenge.. de szerintem nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!