Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem. De olyan igen, hogy nagyon vonzódsz hozzá első látásra. :):)
2/9 anonim válasza:
Nekem nem. Első látásra még csak azt tudjuk meg, hogy néz ki én meg soha nem a külsőbe szerettem bele.
3/9 anonim válasza:
Biztos. Nekem jelenlegi barátnőm még 1 év ismeretség után se vonzott, mikor még csak barátok voltunk. De utána elfogott valami különös érzés iránta, nem tusom, lehet a személyi varázs az oka.
4/9 anonim válasza:
Szerintem csak a vonzalom van még meg ilyenkor, sőt, az első néhány találkozáskor biztos, hiszen nem is ismered, max lassan köréépítesz egy általad elképzelt, ideális személyiséget, amíg még nem ismered őt magát, és azt hiszed, szerelmes vagy belé, pedig valójában nem.
5/9 anonim válasza:
igen! a szüleim a tökéletes példa rá.
6/9 Gyémántlány válasza:
Nem hinném. Megtetszhet valaki első látásra, beleszeretni azonban nem fogsz. Ahhoz a belső tulajdonságait is meg kell ismerni, azt meg látásból ugye elég nehéz.
7/9 anonim válasza:
nézöpon kérdése, mert seki sem jön ösze valakivel olyanal aki nem szipi neki.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ezt a "szerelem első látásra" szöveget nem szószerint kell érteni. Természetesen szerelmes nem lehetsz belé hiszen nem ismered, de ha már akkor nem tudod róla levenni a szemed, vagy felkelti az érdeklődésedet akár 1 beszélgetés után, akkor jó úton haladsz a szerelem felé.:) Az én jelenlegi barátomba pontosan így zúgtam bele, ő nekem az első. És már 2 és fél éve együtt vagyunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!