Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok szóba jöhetne egy 87 kg-os szép arcú lány? Vagy kizárt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 12:15
21/29 anonim válasza:
Ez olyan mint egy 3000 köbcentis autó, sokba kerül fenntartani. :)
22/29 anonim válasza:
17, hát lehet hogy valamihez képest lefogyott, de egy 170 centis nőnek semmiképp nem ez az egészséges, fitt testtömege. Márpedig akinek nincs valami hormonzavara vagy betegsége, az el tudja érni azt.
23/29 anonim válasza:
kép nélkül szerintem lehetetlen megmondani...!
26/29 anonim válasza:
Persze...de csak akkor ha azóta lefogyott 30 kilót. Most elképzelek 30 kilónyi zsírt...szerintem 3-4 vödörbe férne bele.
27/29 anonim válasza:
ha tényleg tetszik az arca és jófej akkor szexelnék vele, de kapcsolatra nem kellene.
28/29 anonim válasza:
87 Kg és a széparcú nálam már kizárják egymást.
Őszintén, nem. Azért nem, mert vagyok magammal szemben annyira igényes, hogy szép barátnőm van.
29/29 anonim válasza:
Könyörgöm mutassatok már szép arcú kövér lányt/nőt! Ritka, mint a fehér holló, és mégis ezzel jön a dagadtak többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!