Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a legszebb idézet, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legszebb idézet, ami a reménytelen szerelemről szól?

Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha szeretsz valakit nincs annál nagyon fájdalom,hogy ő nem szeret viszont.
2010. júl. 3. 12:00
 12/16 anonim válasza:
Olyan szomorú mindig egyedül lenni, Valakit mindig hiába keresni, Valakit várni, aki nem jön többé, Valakit szeretni, titokban,öröké..
2010. szept. 19. 09:55
 13/16 anonim válasza:
"Azt a percet feledni nem tudom, mikor édes csókod égett az ajkamon, karomba fűztelek, arcom tűzben égett, éreztem, hogy szeretsz és én is szeretlek Téged."
2010. szept. 19. 09:56
 14/16 anonim ***** válasza:
"Csak a reménytelen szerelmes tudja, mi a szerelem". (Schiller)
2010. nov. 4. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Reménytelen szerelem olyan,mint kívülről nyalogatni a lekvárosüveget.
2014. jún. 15. 11:01
 16/16 Lollipop Girl ***** válasza:

Nem mondod, hogy szereted, mert nem mondhatod neki. Mindent elrontanál. Elfutna, elrohanna abban a pillanatban, ahogy megértené, hogy ez most más. Ez nem amolyan baráti ölelés, hanem annál több. Darabokra törtség, fájdalom marad minden érintés után, mert más az, amire te vágysz - de nem mondhatod el. Nem mondhatod el, mert túl fontos neked ő. Nem veszítheted el, bárkit elveszíthetsz, bármit túlélsz, de azt, hogy ő ne lenne többet... na azt nem.

Oravecz Nóra

2016. jan. 28. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!