Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik sikertelenek a nőknél, válaszolnának nekem?
Kedves férfiak!
Gondolom már nektek is feltűnt, hogy a GYK-n is és máshol is főleg ti vagytok azok, akik állandóan rinyálnak, hogy a lányok milyen szemetek, a magas és vékony fiúkat nem szeretik, rosszfiúkra buknak, csak a pénz számít, stb. Oké, vannak ilyenek, de azért nem mindenki. Nekünk lányoknak is vannak problémáink, mégsem kezdjük utálni és oltani a másik nemet és nem szenvedünk látványosan.
Miért nem veszitek észre, hogy ha sok ideig nem jött össze semmi, akkor lehet, hogy bennetek van a hiba, nem a világ összes nőjében? Nekünk sem könnyebb, itt vagyok 22 évesen egyetlen épkézláb kapcsolat nélkül a hátam mögött, mert hosszútávra nem kellek. (több ok is van, de bennem van a hiba)
Miért kell mindig minden felelősséget a másikra hárítani?
Nézd, mindenki másban jó. Nekem a zenélés és a programozás az erősségem, de az ismerkedés nagyon nem. Ez olyan, mint mondjuk az éneklés. Akinek nem megy, az nem erőlteti. Ilyen egyszerű.
20/F
"Nekünk lányoknak is vannak problémáink, mégsem kezdjük utálni és oltani a másik nemet és nem szenvedünk látványosan. "
Valszeg, te is csak 5 percet töltöttél az oldalon.
Várj.... ennyi se kell, hogy találj egy ilyen kérdést.
Általában én szoktam az ilyen kandúrokat elküldeni pszichológushoz, mert mindig kiderül a végére, hogy az önképpel és más mentális dolgokkal van a probléma... De hidd el, hogy az ilyenek soha nem fogják ezt fel, beszélhetsz nekik.
Te miért nem kellesz senkinek hosszútávra?
Mert azok akik sikertelenek a nőknél még futó kapcsolatra sem kellenek, egyszerűen nincs meg az egyensúly.
Te csak azért nem szexelsz mert nem akarsz alkalmit, ők pedig azért mert nincs rá lehetőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!