Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi sok férfi azt, hogy nőnek lenni könnyű?
Szerintem azért hiszik, mert még sosem próbálták.
Én mondjuk ilyet sosem mondtam, lehet hogy tényleg könnyebb párt találni, mert esetleg csak várni kell hogy a férfiak rád mozduljanak - de cserébe menstruálsz, sokkal izgágábbak a hormonjaid, te hordod ki a gyereket... Szerintem felesleges azon vitázni, hogy melyik nem élete könnyebb. Tiszteljük egymást kölcsönösen azért, ami tiszteletreméltó, és tojjuk le a nyavajgó bőgőmasinákat.
24F
Csak azt nézik, kinek jut könnyebben egyéjszakás kaland. Ezen az oldalon vannak tanulságos történetek:
# 25-ös XD
Hagyjátok már szegény csúnya srácot! Ő még fel fog találni valamit...
Mert sokat csalódtak, de nem találják (és nem is keresik) magukban a hibát, így könnyebb a lányokat "okolni", hogy bezzeg nekik milyen könnyű... Mindezt főleg azért gondolják, mert a lányoknak könnyebb egyéjszakás szexpartnert találni.
Nem tudom, hogy ez a gondolkodás miért ilyen népszerű ezen az oldalon, élőben még sosem hallottam ilyesmit.
Egy nőnek és egy férfinak is lehet csodálatos vagy borzalmas élete, ugyanis az élet nem arról szól, hogy kinek lesz több kalandja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!