Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek eröl a képröl? Kedves fiúk férfiak. Érdektelen, vagy szexi vagy szerintetek jó vagy rossz.
Nem bokokat akkarok be gyüjteni és nővelni az egomat... Csak egy ismerösöm szerint érdektelen :DDD
Semmi baj vele? Ha nem vesszük figyelembe, hogy lehagyod az ékezeteket, akkor is:
eröl-erről
akkarok-akarok
nővelni-növelni
ki kérem-kikérem
űzenet-üzenet
ökett-őket
fenébbe-fenébe
enyi-ennyi
szobába-szobában
fényel-fénnyel
helyes írás-helyesírás
ADTOL-attól
Az igekötőkről nem is beszélve, szinte mindenhol rosszul használod. Az a baj, hogy annyira elveszted ettől a bájodat, hiába nézel ki jól, nem kellenél.
eröl---erről
képröl---képről
bokokat---bókokat
akkarok---akarok
be gyüjteni---begyűjteni
nővelni---növelni
ismerösöm---ismerősöm
meg fogalmazod---megfogalmazod
akkartam---akartam
csunya---csúnya
el küldöm---elküldöm
sértödök---sértődök
fel fogni---felfogni
enyi---ennyi
el zavrani---elzavarni
úgyan---ugyan
akkarok---akarok
tartotam---tartottam
el takartam---eltakartam
fényel---fénnyel
helyes írásom---helyesírásom
adtol---attól
Már megint egy csomó helyesírási hiba. :)
Nekem is van magánéletem, mégis igyekszem helyesen írni. A képek pedig olyanok amilyennek mondtam. Attól mert más is csinálja már nem lesz "olyan"? Ez logika...
Drága cicám, olyan nőm volt már amilyen te csak szeretnél lenni, és még helyesen is tudott írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!