Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mitől féltek jobban, a pedofiloktól vagy a kóbór kutyáktól? L

16 éves srácként nem sok pedofil akar szerintem rámhajtani, ha mégis lenne ilyen beteg ember, szerintem megtudnám védeni magam.
A kóborkutyáktól jobban félek. Túl kiszámíthatatlanok.

egy pedofilt én már kétlem, hogy érdekelnék, mert továbbra is 17nek néznek (már jó pár éve elmúltam 17), az azért már bőven túl van az ő érdeklődési körükön. max ha a jövendő gyerekemet kell félteni, bár ha hozzá merne érni egy ilyen undormány, nem érdekelnének a következmények, képen törölném egy téglával, és elmenne a kedve a dologtól.
a kóbor kutyák kicsit félelmetesebbek szerintem, éhesen én is harapok, pedig elvileg az ösztöneimnek ellent tudok állni, hát még ha egy olyan valaki éhes, aki nem... de nem félek egyiktől sem, bevallom. a kóbor kutyák is jellemzően kitérnek az ember útjából, sajnos túl sokan tettlegességgel próbálják őket elzavarni maguk mellől. félnek tőlünk, jobban, mint bárki tőlük. a pedofiloknak meg csak egy kasztrálás jár ki, és meglenne a világ boldogan nélkülük.

bidámbidámoktól
meg a vizsgaidőszaktól

én ismerem a fajtám szal a kutyáktól.
de a trolloktól is félhetnél

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!