Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mitől féltek jobban, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mitől féltek jobban, a pedofiloktól vagy a kóbór kutyáktól? L

Figyelt kérdés

2014. jún. 4. 21:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én attól félek, hogy már megint melyik nő fog átb aszni a palánkon :):):)
2014. jún. 4. 21:22
 12/21 anonim ***** válasza:
A kóbor pedofil kutyáktól.
2014. jún. 4. 21:24
 13/21 anonim ***** válasza:

16 éves srácként nem sok pedofil akar szerintem rámhajtani, ha mégis lenne ilyen beteg ember, szerintem megtudnám védeni magam.

A kóborkutyáktól jobban félek. Túl kiszámíthatatlanok.

2014. jún. 4. 21:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a pedofiloktól, a kóbor kutyák aranyosak (veszettel még nem találkoztam)
2014. jún. 4. 21:31
 15/21 anonim ***** válasza:

egy pedofilt én már kétlem, hogy érdekelnék, mert továbbra is 17nek néznek (már jó pár éve elmúltam 17), az azért már bőven túl van az ő érdeklődési körükön. max ha a jövendő gyerekemet kell félteni, bár ha hozzá merne érni egy ilyen undormány, nem érdekelnének a következmények, képen törölném egy téglával, és elmenne a kedve a dologtól.

a kóbor kutyák kicsit félelmetesebbek szerintem, éhesen én is harapok, pedig elvileg az ösztöneimnek ellent tudok állni, hát még ha egy olyan valaki éhes, aki nem... de nem félek egyiktől sem, bevallom. a kóbor kutyák is jellemzően kitérnek az ember útjából, sajnos túl sokan tettlegességgel próbálják őket elzavarni maguk mellől. félnek tőlünk, jobban, mint bárki tőlük. a pedofiloknak meg csak egy kasztrálás jár ki, és meglenne a világ boldogan nélkülük.

2014. jún. 4. 21:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
a vizsgáktól
2014. jún. 4. 21:44
 17/21 anonim ***** válasza:

bidámbidámoktól

meg a vizsgaidőszaktól

2014. jún. 4. 22:52
 18/21 anonim ***** válasza:

én ismerem a fajtám szal a kutyáktól.

de a trolloktól is félhetnél

2014. jún. 4. 23:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát én 21 éves pasi vagyok de ha egy pedofil betalálna az hétszentség, hogy betörném a képét, levágnám a mütüyrkéjét és a szájába tenném(mivel el van ájulva, ugyebár az előbb törtem be a képét) ha viszont kóborkutyával találkozok inkább erősen erőltetett menetben elkezdek távolodni tőle :D
2014. jún. 5. 03:13
 20/21 anonim válasza:
Az a pedofil aki erőszakoskodik a gyerekkel és még meg is öli esetleg csonkítja azt kinyírnám. Vannak gyermekszerető emberek is akikre szintén azt mondják pedofil. Ezt mindenki maga döntse el. A kóbor kutyákkal kapcsolatban az a meglátásom alattomos is lehet mint egy pedofil de vannak köztük barátságosak is és olyanok is akik kiszámíthatatlanok.
2014. jún. 5. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!