Nagyon szeretem a kutyákat, de az idegen kutyáktól kicsit félek. Hogy lehetne leküzdeni?
Figyelt kérdés
Szeretnék menhelyen önkénteskedni, csak hát így olyan nehéz, hogy van bennem egy ilyen alap félelem, ami ösztönösen jön ha közelítek hozzájuk. Különösebben nincs rossz tapasztalatom a kutyákkal, harapott már meg 1-2, de annyira nagy traumát nem okozott. Ha meglátok egy kóbor kutyát, nem ijedek meg, csak mikor meg akarom simogatni, akkor félek hogy megkap.2014. ápr. 4. 09:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez a legjobb amit tehetsz, mármint hogy elmész egy menhelyre önkéntesnek. Hidd el pikk-pakk hozzászoksz az idegen kutyák jelenlétéhez. Én barfozom annak ellenére, hogy mindig is undorodtam mindenféle nyers hústól a csirkét leszámítva. Eleinte alig mertem hozzá érni pl a marha szívhez, de már a szemem sem rebben a furábbnál furább húsok fogdosásától :)
2/2 anonim válasza:
segítség : kutyaiskola .
ha hiszed,ha nem ott megtanulhatod,hogyan is kell bánni a kutyákkal. hogyan közeledj hozzájuk, hogyan viselkedj velük,
de a legfontosabb : hogyan tudod leküzdeni a félelmedet !
és még csak kutyát sem kell vinned magaddal. lesz ott elég !
2-3 látogatás és annyit tanulsz amennyi már elég a kezdetekhez :)
sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!