Egy fél éves kutya (kaukázusi) sétáltatás közben megvédene, ha megtámadna egy idegen?
Figyelt kérdés
Úgy hogy utcán normálisan viselkedik,de látná,hogy baj van?2014. febr. 27. 18:27
1/7 anonim válasza:
a neveléstől függ... de alapvetően igen :)
2/7 zsuzsabazsa válasza:
Nem. Agyon üthetnek vele együtt.
3/7 A kérdező kommentje:
xdd
2014. febr. 27. 18:33
4/7 zsuzsabazsa válasza:
Egy féléves kutyától nem lehet elvárni, hogy megvédjen az még gyerek kutya.
5/7 anonim válasza:
Fél évesen nem. Viszont jól megjegyezné ki volt és 1 év múlva valószínű elkapná ha valahol összefut vele.
6/7 anonim válasza:
nem ,és később sem biztos. mivel kevesen sétáltatnak városban , vagy olyan helyen ahol megtámadhatnak ,egy kifejlett kaukázusit ! a legtöbb ember akinek ilyen kutyája van , nem tud vele sétálni :)
mivel nem erre valók . és ezt a kutyák is tudják :)
szóval én még nem láttam senkit aki rendszeresen sétáltatna, városban kaut. biztos létezik de olyan kevesen vannak ,és gyanítom komoly hozzáértéssel bánnak a kutyákkal .
7/7 anonim válasza:
Fél évesen még nem védene meg. Másfél évesen már igen. Egyébként miért nem lenne sétáltatásra való a kaukázusi? :D Akinek ilyen kutyája van, az ne vigye szocializálni, vagy mi?:D Mi egy sétán összeakadtunk egy erősen ittas emberrel az utcán, elkezdett vergődni, hogy az az ő kutyája mert neki szuka kutyája volt és ilyen (lényegtelen, hogy az enyém kan, akkoris az ő szuka kutyájával sétálok, evidens), na akkor próbáld bevédeni a kutyám, elkezdett morogni (sosem csinált még ilyet), csak rászóltam és mentünk tovább. Nem lenne szerencsés, ha egy ekkora kutya nekimenne valakinek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!