Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én tiszta bolond vagyok, még mindig oda vagyok egy fiúért akiről tudom, hogy nem érdeklem. Most én mit csináljak magammal?
Figyelt kérdés
Más ha elhív valahova azonnal visszautasítom mert nekem ő kell. És az a baj, hogy nem tudok másra koncentrálni. De ez így megy 2 éve amióta együtt dolgozunk. Ő egy jó pár évvel idősebb mint én, de évek óta nem volt barátnője. Én viszont szivesen betölteném ezt a pozíciót. Tudja, hogy tetszik. Csak biztos nem kedvel annyira. Beszélni szokott velem meg odajön hozzám ha egyedül vagyok. De ennyi. Már 24 leszek nemsoká, úgyhogy ideje lenne végre valami kapcsolatot kialakítani valakivel de amilyen béna vagyok nem tudok. Már arra is gondoltam, hogy felmondok úgyis szeretnék valahova külföldre menni dolgozni valamelyik barátnőmmel, barátnőmhöz. Mert én így, hogy minden nap látom, így ez nekem nem megy.2014. jún. 4. 19:30
2/4 anonim válasza:
Hát te nagyon zakkant vagy, és mindehhez 24 éves is vagy...pfff téged biztos a fejedre ejtettek születésedkor, szerintem fejbe kéne kólinta megint és akkor helyrejönnél.
3/4 anonim válasza:
De rossz neked, előtted eddig még soha senki nem volt szerelmes.
4/4 A kérdező kommentje:
az lehet de attól független a kérdésem még mindig ugyanaz, hogy mit csináljak magammal? mert ez így nem normális, hogy bűntudatom van ha mással megyek el randizni miközben tudom, hogy teljesen hülye vagyok és nem éri meg ilyen ostoba dolog miatt elszalasztani másokat.
2014. jún. 4. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!