Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna fiuk?

Figyelt kérdés
Az egy dolog hogy a legtobb pasi nem szereti a "bozotot" ott.. De a lany sem borotvalhatja mindennap ha meg gyantaztatni jar akkor amikor visszano meg kell varni hogy legyen legalabb fel centi hogy ujra letudjak szedni.. es akkor mivan? nem szexelnek mert szuros az erintese es apasztja az elmenyt vgy mi? es ugyanez van a labbal es massal is.. rossz erzes ha borostas a labad de ha egyszer megkell varni hogy megfelelo hosszusagu legyen hogy ujra lelehessen szedni akkor mivan? ez zavarja a pasit szex kozben vgy megerti?. (komoly ertelmes emberek valaszoljanak akik mar tapasztaltabbak a temaban)

2014. jún. 4. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
bár kicsit zavar h szúr odalenn, de igazából nem törődök vele soha. nem lessz rosszabb az élmény. ha borostás vagyok és kinyalom, akkor se zavarja nagyon őt se :D
2014. jún. 4. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
jézus, inkább nem szexeltél 2 hétig, mert nem merted megkérdezni tőle, hogy zavarná-e? erre komolyan nem tudok mit mondani, nem jutok szóhoz az emberi hülyeségtől
2014. jún. 5. 02:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Az durva hogy 3 napbol 2 het lett.. :D
2014. jún. 5. 15:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Figyeljetek!En maximalista vagyok,es szeretem ha minden "tokeletes"..
2014. jún. 5. 15:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Tehat az egeszbol annyit tudok leszurni hogy akkor nem zavarna.. amugy meg mar megdumaltam vele ezt a dolgot es kicsit hulyenek ereztem magam amikor azt mondta hogy az se erdekelne ha mindenem borostas es szur csak velem lehessen..
2014. jún. 5. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!