Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna fiuk?

Figyelt kérdés
Az egy dolog hogy a legtobb pasi nem szereti a "bozotot" ott.. De a lany sem borotvalhatja mindennap ha meg gyantaztatni jar akkor amikor visszano meg kell varni hogy legyen legalabb fel centi hogy ujra letudjak szedni.. es akkor mivan? nem szexelnek mert szuros az erintese es apasztja az elmenyt vgy mi? es ugyanez van a labbal es massal is.. rossz erzes ha borostas a labad de ha egyszer megkell varni hogy megfelelo hosszusagu legyen hogy ujra lelehessen szedni akkor mivan? ez zavarja a pasit szex kozben vgy megerti?. (komoly ertelmes emberek valaszoljanak akik mar tapasztaltabbak a temaban)

2014. jún. 4. 18:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem zavar!
2014. jún. 4. 18:39
 2/15 anonim ***** válasza:
figyi itt a legtöbb faszinak ha már van rajtad legalább 1 lyuk akkor jó vagy neki, kivétel erősíti a szabályt, de igazából ha szeret akkor ha LL.Junior tetoválás van a vénuszdombodon akkor is szeret és jól érzi magát veled azokban a pillanatokban :) szval nem kell attól tartanod hogy e miatt valaki is undorodna tőled :) 20/nem kiéhezettéserősítemaszabályt/F :D
2014. jún. 4. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Komoly értelmes embereket ez nem zavar.
2014. jún. 4. 18:40
 4/15 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy te?

Igaz, hogy nő vagyok, de ez sosem jelentett problémát h mindig le legyen borotválva.

2014. jún. 4. 18:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Az nem normális, aki már ilyenen vitázik, mindenki tartsa magát ott lent is rendben a legjobb tudása szerint és pont.
2014. jún. 4. 18:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Az én páromat egyáltalán nem zavarja.:)
2014. jún. 4. 18:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit onzoseg de en nem fogom borotvalni,inkabb megyek gyantaztatni akarmennyire is faj de legalabb nincsvele gondom 2 hetig utana megvarom mig visszano ujra legalabb fel centire hogy lelehessen szedni rendesen es ebben a "megvarom"idoszakban zavarja e a fiukat a enyhe borosta.. 19 eves vagyok.. volt tobb parkapcsolatom is es en ebben az idoszakban inkabb nem szeretkeztem vele mert feltem hogy zavarja ot de mar meguntam hogy kihagyjak 3-4 akar 5 napot is ezert. (ennek picit nimfoman beutese volt)
2014. jún. 4. 18:50
 8/15 anonim ***** válasza:
nyugi, összeköltözés után a másiknak is sok lesz az a 3 nap:)
2014. jún. 4. 19:20
 9/15 anonim ***** válasza:

Mi van? Ha én rágerjedek a csajra, és ő azt mondja, hogy bocsi, nem. - megkérdezem, hogy miért? Mert most holnap megyek gyantáztatni és van ott 5 cm szőr... - akkor kinevetném :D

Ezt a viselkedést tartanám gáznak és óvodásnak, nem a szőrt. Ha állandóan ezt csinálná, akkor otthagynám a francba (gondolom, ha ilyen dologban ilyen dedósan gondolkodik, akkor komolyabb dolgokban is).

2014. jún. 4. 19:22
 10/15 anonim ***** válasza:
nem 5 CENTI
2014. jún. 4. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!