Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi baj? 17 éves lány vagyok, már lassan 4 éve, hogy először menstruáltam, de a 4 év alatt jó ha összesen vagy 10x ha megjött.
Figyelt kérdés
Szerintetek miért van ez? Az biztos hogy nem vagyok terhes, mivel még szűz vagyok. De azért aggódom mi bajom lehet. Anyumnak minden hónapban azt mondom hogy megjött, csakhogy ne aggódjon. Szerintetek mit csináljak? El kéne mennem orvoshoz?2014. jún. 4. 15:30
11/12 anonim válasza:
Mindenképp mondd el anyukádnak az igazat, akármennyire is kínos, hidd el, hogy meg fogja érteni. A nőgyógyász pedig aligha fog hozzád érni, mivel szűz vagy, elvileg addig nem nyúlhat hozzád :)
12/12 anonim válasza:
Nem fogyózol, nem akarsz (vagy már vagy )hasonlítani az anorexiás modellekre??
Mennyit eszel? Hány kg, cm vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!