Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez mi? =/ nekem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mi? =/ nekem nagyon rosszul esik.

Figyelt kérdés
van egy ember akit úgy érzem távolodik el tőlem. ha meg lát hogy fent vagyok msn rejtve kapcsol vagy letilt. ez elég szar mert én jobban bírom egy barátnál... na meg az, hogy nem akarom elmondani neki mert beégnék.
2010. jan. 1. 00:19
 1/8 A kérdező kommentje:
ja meg egyszer van bője egyszer nincs.oO" mindig ugyan azzal jár. de nem akarok beégni mert mivan ha most járnak?><
2010. jan. 1. 00:21
 2/8 anonim ***** válasza:
próbáld meg elfelejteni
2010. jan. 1. 00:25
 3/8 A kérdező kommentje:
próbáld meg. persze. nem ennyire egyszerű.
2010. jan. 1. 00:28
 4/8 anonim ***** válasza:
És most ebben mi a kérdés?Vagy én vagyok ennyire vaksi?
2010. jan. 1. 00:46
 5/8 anonim ***** válasza:

"én jobban bírom egy barátnál..."

Bocs, de szerintem ő még annyira sem bír mint egy átlagos havert ezek alapján. :(

"na meg az, hogy nem akarom elmondani neki mert beégnék."

Ha meg nem mondod el, soha nem jutsz előbbre. Ez van. A választás a tiéd.

Boldog Újévet! :)

2010. jan. 1. 03:07
 6/8 anonim ***** válasza:

1. Ha jobban bírod egy barátnál, akkor miért nem lépsz az ügy érdekében?

2. ha nem lépsz az ügy érdekében és félsz, akkor miért zavar, hogy távolodik? Hiszen ő nem tud semmit.

2010. jan. 1. 05:25
 7/8 anonim válasza:

Ha megvan a telefonszáma írj neki, hívd fel.

MSN-re meg jelentkezz be rejtve és akkor láthatod hogy előled bújkál vagy nem . :)

2010. jan. 8. 19:12
 8/8 anonim válasza:
meg mégegy dolog: az ha felvállalod az érzéseidet sose lehet égő vagy ilyen . az érzések nem szánalmas dolgok. azok az egyetlen valódi dolgok...:)
2010. jan. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!