Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy kerek fenék, vagy inkább a kisebb?
Figyelt kérdés
Engem mindig azzal szekálnak hogy niggás a fenekem, mint a néger csajoknak :|2014. jún. 2. 23:10
1/8 anonim válasza:
Közepes vagy kisebb, de KEREK LEGYEN ÉS FESZES!
2/8 anonim válasza:
küldj egy képet ugy hogy mellette van valami amihez lehet viszonyítani amugy ha alapból vékony vagy akkor szerintem nincs azzal baj :) segg aki segg alapján ítél :D de a dagikat nem szeretem :S 20/f
3/8 A kérdező kommentje:
Alapból vékony vagyok, csak a hátsóm olyan kiugróan nagy a többi testrészemhez képest vagy hogy mondjam.
2014. jún. 2. 23:13
4/8 anonim válasza:
Akkor ismerkedjunk meg, te vagy az eseten.
6/8 anonim válasza:
legyen akkora mint egy busz kereke ejj de cudar menyecske
8/8 anonim válasza:
küldj képet.arcodon ne legyen benne nehogy zavarba jöjj.bar te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!