Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész életemben őt fogom szeretni?
Kislány korom óta ismerek valakit, akibe bele vagyok esve már 11 éve. Voltak kapcsolataim, de ezek mellett is az ő csodálója maradtam. Tudtok ilyen történeteket, ahol még öreg korukban is szeretnek valaki mást a felek? El fog múlni valaha?:)Egyáltalán miért tart ilyen hosszú ideje?
23/L
Van ilyen is igen, de igencsak ritka.
És elsőhöz annyiból csatlakoznék, hogy lehet ha összejönnél vele két hónap alatt kiábrándulnál, mert kiderülne, hogy egy álomképet, egy feltételezett ideát csodáltál, ami köszönő viszonyban sincsen azzal aki reggel felkel szétcsapott fejjel :)
a volt barátomat már gyerekkoromból ismertem, akkor is tetszett. aztán összejöttünk tavaly. szakított velem. de én őt szeretem még mindig.
és úgy érzem, tudom, hogy mást nem fogok tudni szeretni, míg élek, csak őt.
lányok így nem lesz túl tartalmas életetek :P
nekem is van egy lány de ki tud menni a fejemből, ki tudja verni más (a fejemből :P)
F20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!