Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyi kigyúrt fiú?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyi kigyúrt fiú? Ezek mellett nekem semmi esélyem!

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem fér a fejembe hogyan lehetnek ennyire iszonyatosan kigyúrtak!Állandóan kigyúrt fiatal fiúkat látok,ezek állandóan csak edzenek vagy mit esznek,de komolyan???Én is edzek régóta ismerősökkel,rendes tempóban haladunk,nem mondom,hogy nem látszik semmi,mert fejlődünk DE EZEKHEZ KÉPEST??

18-20 éves korukra hogyan lehetnek ilyen izmosak?Ráadásul van köztük sok magas,190 centis is(én is ennyi vagyok és határozott hátrány testépítésben a hosszabb karok és a nagyobb mozgástartomány miatt).

Én nem tudom ezek mit csinálhatnak,de ilyen fiúk mellett 100%,hogy nekem sosem lesz csajom.

2014. jún. 2. 19:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyok mondjuk bombanő, de nekem pl. a vékony és nem kigyúrt férfiak tetszenek. (Persze úgy vékony, hogy lehet azért izmos, sportos, de nem ilyen testépítő)
2014. jún. 2. 19:19
 12/21 anonim ***** válasza:
A szteroidoktól lesznek izmosak, nem a tömegnövelőtől.
2014. jún. 2. 19:24
 13/21 anonim ***** válasza:

Kitartó és precíz edzés!!!

nem kell rögtön arra gondolni hogy mit szed...

egy jó étkezés és egy jó edzésterv és fél év alatt kész egy viszonylag jó test ha megvan a genetika ha nincs akkor egy év

persze ez nem "kigyúrt" test hanem formásabb izmosabb

16/F

2014. jún. 2. 19:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Csak a hülye pi...k szeretik a kigyúrt pasikat, tele szedik magukat bogyókkal amiktől még be is kattannak , az ilyen csajok meg is érdemlik ezeket a műizmú agyatlan pasikat, meg azt is amikor bekattant állapotban a barátnőiket verik meg, mert ők annyira kemények hogy elbánnak egy csajjal
2014. jún. 2. 19:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Uram irgalmazz!
2014. jún. 2. 19:40
 16/21 anonim ***** válasza:

A sok visszamaradott, aki szidja a tömegnövelőket meg lepontozza azt, aki jót írt, elárulhatná a kocnepciót a dolog mögött, hogy szerinte micsoda az a tömegnövelő, és mit csinál.

Vagy az már nem megy?

És még ők hülyéznek le másokat...

Amúgy állítólag jóval több a kokszos (illegálsi gyógyszerészeti készítményt használó, bármi, amit boltban kaphat, nem tartozik ide) huszár, mint hinnénk, de aki versenyzés vagy komoly szenvedély és odafigyelés nélkül teszi, majd úgyis megjárja. Ezen kívül a rendes étrend, rendes edzés és pihenés meghozza a gyümölcsét. Ha elkezdi 16 évesen, 20 éves korára már 'kész' lehet.

2014. jún. 2. 20:03
 17/21 anonim válasza:
Nehogy ilyen szart egyel mar..majd 40 évesen nem áll fel aztán ba§zhatod
2014. jún. 2. 22:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Abba nem gondoltál bele, hogy szarul csinálod? Szidod a tömegnövelőt, közben azt se tudod mi az, és hogy pontosan mit csinál, mire jó. Az pedig rohadtul szánalmas, hogy a nők miatt sportolsz.
2014. jún. 3. 08:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne irigykedj kérdező... Tudod hogy ezek a fiúk milyen szigorú értenden vannak és mennyit mozognak/kardióznak/súlyzóznak? Én inkább tisztelem őket, mert hatalmas elszántág kell hozzá. De nyilván egyszerűbb rinyálni, mint csinálni.
2014. jún. 3. 15:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szigorú diétán...ismerek olyan embert napi szinten eszik pizzát, és úgy szálkásít. A clenbuterol és trenbolon kombináció csodákra képes.
2014. jún. 3. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!