Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyi kigyúrt fiú? Ezek mellett nekem semmi esélyem!
Egyszerűen nem fér a fejembe hogyan lehetnek ennyire iszonyatosan kigyúrtak!Állandóan kigyúrt fiatal fiúkat látok,ezek állandóan csak edzenek vagy mit esznek,de komolyan???Én is edzek régóta ismerősökkel,rendes tempóban haladunk,nem mondom,hogy nem látszik semmi,mert fejlődünk DE EZEKHEZ KÉPEST??
18-20 éves korukra hogyan lehetnek ilyen izmosak?Ráadásul van köztük sok magas,190 centis is(én is ennyi vagyok és határozott hátrány testépítésben a hosszabb karok és a nagyobb mozgástartomány miatt).
Én nem tudom ezek mit csinálhatnak,de ilyen fiúk mellett 100%,hogy nekem sosem lesz csajom.
Kitartó és precíz edzés!!!
nem kell rögtön arra gondolni hogy mit szed...
egy jó étkezés és egy jó edzésterv és fél év alatt kész egy viszonylag jó test ha megvan a genetika ha nincs akkor egy év
persze ez nem "kigyúrt" test hanem formásabb izmosabb
16/F
A sok visszamaradott, aki szidja a tömegnövelőket meg lepontozza azt, aki jót írt, elárulhatná a kocnepciót a dolog mögött, hogy szerinte micsoda az a tömegnövelő, és mit csinál.
Vagy az már nem megy?
És még ők hülyéznek le másokat...
Amúgy állítólag jóval több a kokszos (illegálsi gyógyszerészeti készítményt használó, bármi, amit boltban kaphat, nem tartozik ide) huszár, mint hinnénk, de aki versenyzés vagy komoly szenvedély és odafigyelés nélkül teszi, majd úgyis megjárja. Ezen kívül a rendes étrend, rendes edzés és pihenés meghozza a gyümölcsét. Ha elkezdi 16 évesen, 20 éves korára már 'kész' lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!