Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa kérdésem lesz. , és lehetöleg senki ne oktason ki k. öszi. Szeret ő is?
Figyelt kérdés
Van egy srác akibe szerelmes vagyok,és tudom hogy ez szerelem nem csak hogy jaj be jön. Meg beszéltük hogy mivel barátok vagyunk,de én el mondtam mit érzek,ezért többet ne beszéljünk. ő régen szerelmes volt belém. De erre teljesen ki akadt,és alig mennt bele. Szombaton viszont rám írt,hogy mostmár tényleg nem fogunk beszélni:--( nem tudom most mit akkarhat,hisz meg beszéltük ha ő nem akkar semmit,akkor ne beszéljünk.2014. jún. 2. 07:31
11/21 A kérdező kommentje:
ő pár nap után mindig keres de mindig csak azért,hogy mért nem beszélünk,meg hogy vagyok,és hogy meddig nem fogunk beszélni.
2014. jún. 2. 08:08
12/21 anonim válasza:
Ha keres ne vagd be a durcat! He! Hat keresi a tarsasagod. Beszelgessetek aztan majd alakul! Nehogy mar igy hagyd ezt az egeszet! Ne legyel ennyire turelmetlen!
13/21 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést... valószínűleg nem szeret, akkor nem mondta volna, hogy ne beszéljetek.
14/21 A kérdező kommentje:
kedves 13as :)))))))))) írtam hogy én írtam,hogy ne beszéljük,mert ő nem úgy érez ahogy én:))))))
2014. jún. 2. 10:15
15/21 A kérdező kommentje:
írtam neki hogy mindig várom hogy írjon. erre visza írta,hogy : (én is mindig várom,hogy te írjxd) akkor nem vagyok ni én se közzömbös úgye?
2014. jún. 2. 10:40
16/21 anonim válasza:
Már nem szeret, max barátok lehetek
17/21 A kérdező kommentje:
úr isten.. értelmezétek. én szeretem. és ő a legjobb barátom. de én írtam neki hogy igy hogy szeretem nem tudok a barátja lenni(NE BESZÉLJÜNK) erre ő toltál ki volt(a srác) és áh hmind1 hosszú. tudom szeret csak nem akkarja el mondani
2014. jún. 2. 11:10
18/21 anonim válasza:
de b*szki. minek kérdezel valamit, hogyha te csak egy választ "fogadsz" el? mindenki leírta a véleményét normálisan, mert a storyból az jön le, hogy valószínűleg nem viszonozza úgy az érzéseid, ahogy te azt szeretnéd, mert akkor hidd el, hogy kimutatná... azok után pláne, hogy te bevallottad az érzéseidet... ennyire nem ostobák a fiúk, lépne, ha tényleg akarna téged. de így, hogy még csak nem is keres, csak barátságot akarna (vagy még azt se). lehet lepontozni..
18L
19/21 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit de tök mind1. csak senki nem értelmezte amit írtam. és nem nem egy választ fogadok el. hanem azota beszéltem vele,és meg irta szeret.
2014. jún. 2. 11:50
20/21 anonim válasza:
Talán azért nem tudjuk értelmezni amit írtál, mert nem tudsz fogalmazni... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!