Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a teendő?
Van egy fiú, aki már 4 éve tetszik, csak eddig a barátnőmmel járt. Egy éve szakítottak. A barátnőmnek 1 hete van pasija, úgyhogy nem hinném, hogy nagyon izgatná az, hogy az exe kivel hol van. A fiú, aki tetszik, amióta csak ismer engem, mindig természetesen viselkedik. Sosem hazudik, megértő, aranyos, aggódó, kedves, megbízható, és keresi a társaságomat. Önmagát adja, nem úgy, mint a barátnőmnek. Ha valami új dolog van rajtam, pl. fülbevaló, új szemüveg, akkor megdicséri azt, míg másoknaaak sosem csinál ilyet. Most fog ballagni a suliból, és bentlakásos iskolába fog járni, viszont a szemembe mondta, hogy vissza fog járni péntekenként a kóruspróbákra, ki nem hagyná. És ekkor egy cuki mosolyt bevágott :) szerintetek most akkor tetszem neki,vagy csak szimplán aa legjobb barátjának tart? Mit kellene tennem?
13/L -én, 15/F- aki tetszik
És mielőtt bárki azzal jönne, hogy inkább a tanulással foglalkozzal, köszi, de szinte mindenből kiválló vagyok ;)
"szinte mindenből kiválló vagyok"
Igen, ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!