Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt az első csók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első csók élményetek?

Figyelt kérdés
Történetekre lennék kíváncsi. Köszi :)

2014. jún. 1. 21:15
1 2
 11/14 anonim válasza:

Teljesen veletlen volt

taborban veletlen egy idehen tarsasaggal osszekeveredtem, ahol volt egy reszeg, cigizos de qva jo csaj. Puszilgatott meg odabujt hozzam hogy milyen cuki vagyok aztan meg megcsokoltam

2014. jún. 12. 18:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Háát. Nekem úgy történt, hogy délután pár baráttal lementünk a városba inni egy kicsit. A srác is ott volt, nem igazán ismertem még, találkoztunk már, akkor is kedveltem már, egy tényleg jófej, lökött srácról van szó:)

Egész délután nyomult rám (hát béna vagyok az ilyenekben, szóval nekem le se esett a csókig..de tovább). Kérdezte, hogy jövök e vissza este meg minden, én nem akartam, nem vagyok az a nagy ivós típus, szóval nemet akartam mondani, ám feltűntek másik barátnőmék.. na itt kezdődött, valahogy rávettek, hogy bemenjünk este. Akkor ott találkoztunk, akkor is átölelt meg próbált velem lenni, rendes volt. Aztán a lakásán voltunk (mármint ugye a nagy csapattal együtt) ott is nyomult (ja még mindig nem vettem észre :D) és amikor kevesen voltak a szobában (rajtunk kívül 2-en) akkor ott magához húzta a fejem, és megcsókolt. Nekem le se esett a dolog a feléig omg. Jó volt, csak éppen nem. Nem így terveztem az egészet, a nagy ELSŐt, amire addig vártam. Aztán azon az estén még háromszor csókolt meg, persze, hogy az utolsó volt a legjobb, addigra legalább leesett, hogy mit is csinálunk..:'D

mellesleg a srác egy 21 éves egyetemista..:)

és ahogy múlnak a napok (ez most jún. 6-án ) asszem le kellett esnie, hogy csak egy éjszakára kellettem :)

szóval maga az este jó volt, csak hát ezért szar az egész, mert még ha egy olyan sráctól is kaptam akit kedveltem (tehát nem szerettem) csak kihasználtak :)

2014. jún. 17. 22:44
 13/14 anonim ***** válasza:
kihagytam, 17 leszek 3 hónap múlva:)
2014. jún. 17. 22:45
 14/14 anonim válasza:
Tökéletes!:D Kint ültünk a hidegben az első szerelmemmel és megöleltük egymást (persze nem tudta,hogy szerelmes vagyok belé) és felnéztem rá és megcsókolt:3
2015. dec. 5. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!