Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az első csók? Története?
Hetedikes voltam. Szerencsére lány volt. :)
egy házibuliban.
16 éves voltam, hát... már nagyon jó ideje szerelmes voltam a srácba akkor, kb. 2 hónapja. Egy Duna parti tábortűznél mellém ült, én hozzábújtam, egy csomószor közel hajolt, én meg már ott izéltem, hogy mi van, sose csókol meg? :D Először igen, sima volt, de utána együtt aludtunk, és akkor már volt nyelves. Akkor már vissza is csókoltam. Kicsit bonyolult a történetünk, rá kb. fél éévre jöttünk össze... Kicsit szemét volt, de ezt nem részletezem, mert hosszú. Viszont azóta is együtt vagyunk
18/l
13 évesen, kissé esetlen volt.:D
Lementünk a garázsukba, mert fel kellett hoznia valamit. Én a falnál álltam, ő meg közbe gördeszkázott, és elkezdett hülyéskedni, hogy ő egy GPS.:D És mondta, hogy kettőt balra, akkor kettőt balra ment. Majd egyet előre, egyet jobbra, és hirtelen megcsókolt.:D De inkább csak ilyen hosszú szájra puszinak mondanám.
Utána kínosan éreztem magamat, de nem tudom miért. Csak mosolyogtam, és felhívtam anyukámat.:DD Persze nem azért, hogy ezt elújságoljam neki, hanem már nem is tudom, miért, talán, hogy hányra menjek haza.:D
Cserkésztáborban volt, majdnem 14 évesek voltunk jind a ketten. Az egyik este, a tábortűznél "véletlenül" egymás mellé ültünk. Már régebbről ismertük egymást, nagyon jóban voltunk, így nem zavart, hogy nagyon köyel ültünk egymáshoz. Ő egy kicsit előttem ült, s néha-néha lehajolt hozzám, hogy mondjon valamit. Egy idő után nekidöltötte a homlokât a homookamnak, és a számat figyelte, majd lassan közelebb hajolt és megcsókolt. Sima csók volt, én is visszacsókoltam őt, de semmi nem lett utána. A tábor végén szétváltunk.
(Lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!