Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek milyen volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt az első csók? Története?

Figyelt kérdés
Nálatok hogy történ? Hány évesek voltatok? Mennyi idő után? Ki kezdeményezett? Először sima vagy nyelves csók volt? Hol történt? Visszacsókoltál? Mondtatok utána valamit? Leírnátok a történetét? Olyan jó az ilyeneket olvasni. :)
2014. máj. 30. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:

nyálas :(

30+F

2014. máj. 30. 13:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Bővebben??
2014. máj. 30. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Hetedikes voltam. Szerencsére lány volt. :)

egy házibuliban.

2014. máj. 30. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

16 éves voltam, hát... már nagyon jó ideje szerelmes voltam a srácba akkor, kb. 2 hónapja. Egy Duna parti tábortűznél mellém ült, én hozzábújtam, egy csomószor közel hajolt, én meg már ott izéltem, hogy mi van, sose csókol meg? :D Először igen, sima volt, de utána együtt aludtunk, és akkor már volt nyelves. Akkor már vissza is csókoltam. Kicsit bonyolult a történetünk, rá kb. fél éévre jöttünk össze... Kicsit szemét volt, de ezt nem részletezem, mert hosszú. Viszont azóta is együtt vagyunk

18/l

2014. máj. 30. 13:38
 5/10 Fényember ***** válasza:
100%
hát 13 éves voltam...két napja ismertem a fiút (tudom..gáz..azóta se csináltam ilyet hogy ilyen rövid idő alatt smároltam volna bárkivel is) kb este fél kilenc volt..egy játszótéren voltunk...már sötét volt...volt ott egy ilyen malomkő szerűség vagy mi...ő azon feküdt..én pedig rajta...rögtön nyelves volt...igazság szerint eléggé nyálasra sikeredett...de mint később egy másik lánytól megtudtam (akivel a gyerek szintén smárolt) hogy szerinte is nagyon nyálasan smárolt...hát nem tudom ki kezdeményezett...csak úgy jött :D...mikor elhajoltunk egymástól nem mondtam semmit és ő se..csak feküdtem a mellkasán és vigyorogtam :D...az az este után nem lett köztünk semmi több :)
2014. máj. 30. 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:
18 évesen. Buliban tök ismeretlennel nyálas volt, undorító. Utána ott hagytam a csávót. Fél óra múlva találkoztam egy másik sráccal akivel már rohadt jó volt.
2014. máj. 30. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
és fél óra múlva már a pinád összekapcsolódott a farkával...de szép is a szerelem...
2014. jún. 1. 06:54
 8/10 anonim válasza:
100%

13 évesen, kissé esetlen volt.:D

Lementünk a garázsukba, mert fel kellett hoznia valamit. Én a falnál álltam, ő meg közbe gördeszkázott, és elkezdett hülyéskedni, hogy ő egy GPS.:D És mondta, hogy kettőt balra, akkor kettőt balra ment. Majd egyet előre, egyet jobbra, és hirtelen megcsókolt.:D De inkább csak ilyen hosszú szájra puszinak mondanám.

Utána kínosan éreztem magamat, de nem tudom miért. Csak mosolyogtam, és felhívtam anyukámat.:DD Persze nem azért, hogy ezt elújságoljam neki, hanem már nem is tudom, miért, talán, hogy hányra menjek haza.:D

2014. aug. 7. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Cserkésztáborban volt, majdnem 14 évesek voltunk jind a ketten. Az egyik este, a tábortűznél "véletlenül" egymás mellé ültünk. Már régebbről ismertük egymást, nagyon jóban voltunk, így nem zavart, hogy nagyon köyel ültünk egymáshoz. Ő egy kicsit előttem ült, s néha-néha lehajolt hozzám, hogy mondjon valamit. Egy idő után nekidöltötte a homlokât a homookamnak, és a számat figyelte, majd lassan közelebb hajolt és megcsókolt. Sima csók volt, én is visszacsókoltam őt, de semmi nem lett utána. A tábor végén szétváltunk.

(Lány vagyok)

2014. aug. 10. 17:42
 10/10 anonim válasza:
13 évesen egy körforgalomnál, nyelves. Fura élmény volt így visszagondolva..
2015. jan. 3. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!