Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhitetni hogy nem első csók?
Sziasztok
Eljutottam az első csókhoz, de a baratom azt hiszi, csókolóztam már. Szeretném, ha ez a gondolat így maradna, kérlek ne ítéljetek el.
Mire számítsak, milyen egy csók? Tudom gyakorolni valahogy? Mit tegyek? Biztos rájön?
Előre is nagyon köszönöm! 17/L
"Eljutottam az első csókhoz"
Eskü, az a kép ugrott be, hogy állsz a barátoddal szemben, "pill", majd előkapod a mobilod, megírod a kérdést, addig megkéred, hogy várjon, amíg nem érkezik válasz, majd ha megkaptad, "oké, vágjunk bele"...
Hát köszönöm
Holnap lesz randink, hülyén fogalmaztam.
Van esélyem hogy ne tűnjön fel neki?
Akármilyen nehéz, mondd el neki az igazat. Mondd el neki, hogy cikinek érezted, hogy még nem csókolóztál, és nem akartad, hogy rossz véleménnyel legyen rólad, elrontottad, sajnálod, és ő lenne az első. Hidd el, örülni fog neki =) Annak idején én is kamuztam első páromnak, nem buktam le. Évekkel később elmondtam neki a dolgot, hát, köpni nyelni nem tudott, annyira meglepődött és örült is neki, csak azt sajnálta, hogy ezt anno nem tudta.
Plusz arról nem is beszélve, hogy ha komolyan gondolod a kapcsolatot vele, akkor nem érdemes ilyesmiben titkolózni, hazudni. Az sose jó kezdet, bár azért nem is a világvége, mert semmi rosszat nem tettél =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!