Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom így, vagy tényleg gyorsan csúnyulnak a fiatal lányok?
Több oka lehet.
-van, akinek nem áll jól az idősödés, van, aki pedig az idővel érik
-ha 15 évesen már túl felnőttesen akart viselkedni, akkor ez a következménye - éjszakai élet, pia, cigi, szoli, túlzásba vitt vagy rossz minőségű smink (vagy nem tisztította le az arcát nap végén) esetleg drogok, az is meglátszik vkinek az arcán, ha már nagyon kiégett
-az is lehet, hogy egyszerűen kimerült, hiszen ekkortájt kezdődik el a hajtás az érettségire - többet tanul, hogy ne legyenek szarak az év végi jegyei, kevesebbet alszik, próbaérettségi, lehet, hogy nem évvesztes, és már érettségizik is...
-nem áll jól neki az új stílusa / öregíti (pl. rossz stílusú ruhák, rossz szíbű haj)
-lehet, 3 évvel ezelőtt sikerült egy ritka előnyös képet készítenie, amit azóta sem
-lehet, neked a fiatalosabb, lányosabb külső jön be
Kérdező, mindenkinek más az ízlése. Attól, hogy ő lány, még nem döntheti el, hogy neki mi a rondább és mi a szebb? Most hogy egy pasi mondja, annak nagyobb értéke van, vagy mi? Amíg nem az mondja, hogy ronda vagyok, akinek tetszem, azt letojom magasról, ha én elégedett vagyok magammal, és ez a normális :).
Speciel én is szebbnek érzem magam most, 25 évesen, mint évekkel korábban, mert én mindig fiatalabbnak néztem ki a koromnál, és zavaró volt, hogy 19-20 éves koromban 13-14-nek néztek (ráadásul a gyerekesebb, nem lányosabb fajtából), és mostanra lettem nőiesebb, aki nem úgy néz ki, mint egy kisgyerek.
"Kedves 10-es! Tuti nem csak te látod így csaj szemmel?"
Hát nagyon nem.
Az alakom jobb lett (vékonyabb lett a derekam a csípőmhöz képest), tudok már sokkal nőiesebben öltözködni, eltaláltam az arcomhoz legjobban illő frizurát és színt (tinilányként folyton variáltam), a bőröm pedig nem öregedett kicsit sem. Mindenki ugyanezeket mondja, akár férfi, akár nő.
És még több fiúnak/férfinak tetszem, és már az idősebbek is képesek meglátni bennem a nőt.
Azt hozzátenném, hogy nem azzal telt/telik a fiatalságom, hogy iszom, bulizom...stb. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor ittam annyit, hogy kicsit is üssön a pia, nem dohányzom, nem bulizom, nem használok alapozót, sem szemhéjfestéket. Nyugis életet élek. Szerintem ez lehet az oka, és szerintem az a "normális", ha egy nő egyre szebbé és nőiesebbé válik. Szerintem egy nő 20 és 40 éves kora között van a csúcson, ha foglalkozik magával eleget. Optimális esetben 30-35 éves korára "érik be", jobb esetben ekkor már tart az életcélja felé, esetleg már a karrierje csúcsát élvezi, tudja mit akar, és még mindig fiatal és szép, csak már benne van az érett, nagybetűs NŐ. Persze nem mindenki ilyen, de mindenkinek ott a lehetőség, csak élni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!