Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom így, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom így, vagy tényleg gyorsan csúnyulnak a fiatal lányok?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy nagy részük 20 éves korra már régen nem olyan szép, mint 15 évesen volt. Pl fészbukon egy 18 éves lánynak megnézem a 3 évvel ezelőtti képét, és gyakran előfordul, hogy sokkal szebb rajta. Miért van ez? Azért ez még nem az a kor, hogy csúnyulniuk kéne...
2014. jún. 1. 12:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sok cigi, alkohol, drog, átmulatott éjszaka...
2014. jún. 1. 12:13
 2/15 anonim ***** válasza:
+ szoli
2014. jún. 1. 12:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Torzìt az új kamerájuk .
2014. jún. 1. 12:15
 4/15 anonim ***** válasza:
+kiélik magukat annyira,hogy nemtudnak maguknak de még más számára sem újat mutatni aztán kezdődik a nemtörődömség.
2014. jún. 1. 12:16
 5/15 anonim ***** válasza:
igen egyetertek a fenti 2vel, amugy ugyan ennyien vannak azokis akik megszepulnek
2014. jún. 1. 12:16
 6/15 anonim ***** válasza:
smink
2014. jún. 1. 12:22
 7/15 anonim válasza:

én ismerek egy 21 éves csajt,akire ez hatványozottan igaz.

mondjuk most is szebb az átlagnál,de ahhoz képest ami 3 éve volt,ronda.

nem olyan rég ismertem meg és fb-n láttam róla egy régebbi képet,majd lehidaltam.

gyönyörű természetes szőke,hullámos haja volt,amiben mostanra barnás melírcsíkok vannak és ki van egyenesítve,a szép fehér bőre undorító lett a sok szoláriumtól,szinte fekete...a vékony alkatát teljesen tönkretette a konditermi edzésekkel.

2014. jún. 1. 12:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Sok cigi, drog, pia, buli, szoli.

Kiégnek.

Ráadásul a vakolatnyi smink annyira tönkre teszi a bőrt, hogy pár éven belül közelebb kerülnek a 40-hez, mint a valós korukhoz.

2014. jún. 1. 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
A 7es 8 as ez így igaz.De az a trendi a birkák körében!
2014. jún. 1. 12:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miféle lányokat ismertek, de pl. én ezerszer szebb vagyok most, 22 évesen, mint tinikoromban voltam (és akkor is szépnek neveztek). És most így hirtelen a 2 legjobb barátnőm jutott eszembe, hogy náluk is ugyanaz a tendencia, mint nálam.
2014. jún. 1. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!