Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy 22 évesen már "vén" pipi vagyok?
Én is hasonlóan érzek ugyanennyi idősen...
Szerintem manapság a korban passzoló pasik, akik még nem akarnak megállapodni, ha lehet, inkább fiatalabbat, 20 alattit keresnek, akik pedig már családban gondolkodnak, már akkorra megtalálták kivel szeretnének, de semmiképp nem ennyi időssel, mert ahhoz meg fiatalok vagyunk. Később meg csak rosszabb lesz. Szóval én sem látom valami rózsásnak a helyzetet...
Aki a "70 évesen találtak rá" dolgot írna, annak csak annyit mondanák, hogy a többség nem annyi idősen szeretne elkezdeni családot alapítani (legalábbis a nők biztos nem).
#11-re reagálva, mondasz valamit. Az én kiszemeltem 5 évvel idősebb mint én és nehezen tudnám teljesen korombélivel vagy fiatallal elképzelni. Természetesen ebből levehető, hogy családcentrikus vagyok és nem szórakozni akarok a lányokkal.
23/F
Francokat nem akarnak a 25 év körüli pasik megállapodni. A legnagyobb gond az, hogy nincs kivel. Ugyanis az, aki meg akarna állapodni veletek, azt túl unalmasnak tartjátok.
Ezért van az, hogy a komolyabb tervekkel, és egzisztenciával rendelkező 25 év körülő férfi ismerőseim mind egyedül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!