Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem azt, hogy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy 22 évesen már "vén" pipi vagyok?

Figyelt kérdés
Csak egy pasim volt eddig, aztán úgy érzem elvesztegettem a legjobb éveim és kb. kilátástalannak érzem, hogy eztán találom meg a nagy szerelmet.

2014. máj. 31. 23:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan érzek ugyanennyi idősen...

Szerintem manapság a korban passzoló pasik, akik még nem akarnak megállapodni, ha lehet, inkább fiatalabbat, 20 alattit keresnek, akik pedig már családban gondolkodnak, már akkorra megtalálták kivel szeretnének, de semmiképp nem ennyi időssel, mert ahhoz meg fiatalok vagyunk. Később meg csak rosszabb lesz. Szóval én sem látom valami rózsásnak a helyzetet...

Aki a "70 évesen találtak rá" dolgot írna, annak csak annyit mondanák, hogy a többség nem annyi idősen szeretne elkezdeni családot alapítani (legalábbis a nők biztos nem).

2014. máj. 31. 23:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok,és én már most vén pipinek érzem magamat,és nekem egy pasim sem volt.:D
2014. máj. 31. 23:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is igy látom, egy évvel fiatalabb vagyok, de nekem is csak egy pasim volt, komoly kapcsolat volt. És én is úgy érzem, hogy elvesztegettem az időt, most hogy vége lett. Én sem remélek sok jót, ami a jövőt illeti. Nem hinném, hogy lesz új kapcsolatom, mert a korombeliek gyerekesek, a 20-25 körüliek pedig még élni akarnak. 10 év múlva pedig, ha családot szeretnék, tapasztalatlan leszek egy idősebb férfi mellett, akkor én leszek a gyerek hozzáképest.
2014. máj. 31. 23:55
 14/17 anonim ***** válasza:

#11-re reagálva, mondasz valamit. Az én kiszemeltem 5 évvel idősebb mint én és nehezen tudnám teljesen korombélivel vagy fiatallal elképzelni. Természetesen ebből levehető, hogy családcentrikus vagyok és nem szórakozni akarok a lányokkal.

23/F

2014. máj. 31. 23:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Soknak tartod ezt a kort?
2014. jún. 1. 00:31
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
A vén tyúk is talál szöget. Szörnyű. Te nem vén vagy , egyszerűen hülye.
2014. jún. 1. 07:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Francokat nem akarnak a 25 év körüli pasik megállapodni. A legnagyobb gond az, hogy nincs kivel. Ugyanis az, aki meg akarna állapodni veletek, azt túl unalmasnak tartjátok.

Ezért van az, hogy a komolyabb tervekkel, és egzisztenciával rendelkező 25 év körülő férfi ismerőseim mind egyedül vannak.

2014. jún. 1. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!