Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy 22 évesen már "vén" pipi vagyok?
Nem vagy vén. Nekem is csak egy párom volt, igaz, az a kapcsolat sokáig tartott, még tizenéves kor óta. Semennyire nem érzem azt, hogy elvesztegettem volna az éveimet, és unalmasnak sem érzem magam. Lehet, hogy csak egy kis változás, kaland kell, nem?
21/F
Valójában tizenévesen esélytelen szinte, hogy komoly párt találj. Most nyílnak csak meg igazán a lehetőségek, huszonévesen. Már ha nem egy jelentéktelen, komolytalan kapcsolat az, amire vágysz.
23/F
Örülj neki,hogy volt párod már.Nekem még nem volt és nem is tudom lesz-e egyáltalán valaha... :/
Amúgy ahogyan elnézek a mai fiatalabb korosztályban hogyan viselkednek és miket művelnek,hát én ezért sem nevezném magam fiatalnak,mert nem említeném magamat velük együtt.
A normális és jó embereket manapság megvetik kinevetik,és így a pártalálásuk is nagyon csökken ezzel sajnos.
Amúgy én is picit "öregnek" érzem magam,de hogy miért azok nagyon belső dolgok miatt,igazából a sok rossz amit átéltem már idáig,úgy érzem bőven elég volt már egy életre,talán ezért is gondolom így.
22/F
Pipi????
Tyúk kisanyám, tyúk!!!!
Vén tyúk vagy, nem ám pipi!!!
Na de ahogy az írás mondja: A vén tyúk is megnyalja a sót...
És az írás mindíg megmondja a frankót ugyebár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!