Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jó pasi ezért rettegek az egyetemtől. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sportos testem van és kb. 17 évesnek nézek ki.
Ott meg majd megjelennek az érettebb kortársaim,esetleg idősebbek akik férfiasak,izmosabbak,tapasztaltabbak és ugye az összes lány rájuk fog ragadni,én meg észrevehetetlen maradok örökre...
18/F
2014. máj. 31. 22:45
11/15 anonim válasza:
Kolis szeretnél lenni? Ajánlom neked, ott majd megtapasztalod, hogy a lányok sem olyan szépek, mint mint ahogy eddig láttad őket :D Egyből megnő majd az önbizalmad :) 18/l
12/15 anonim válasza:
Ne is mondd. Olyan visszataszítóak a padlóra ivott lányok.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem félek a csajoktól :D
Nem leszek kolis,mert csak a helyi egyetemre jelentkeztem.(Pest)
2014. máj. 31. 23:06
14/15 anonim válasza:
Visszahúzódó lányként is megtaláltam a társaságom, akik szépen lassan kirángattak ebből az állapotból. Párom még nincsen, de barátaim igen. És nem cserélném el őket semmiért. Ne görcsölj. Vagy ne nagyon. És ha hívnak, menj! Ha társaságra vágysz, akkor tegyél is valamit a dologért, ezt jegyezd meg. Ha nem szívesen mész el, akkor is ajánlom. Nem egyszer futottam össze olyan emberekkel, akikkel azért tudtam egy jót beszélgetni, mert mindketten utáltuk, ami épp körülöttünk zajlott :D (persze ez csak a beszélgetés alapja volt) A lényeg, hogy tudd, ha nem is minden, de a dolog nagyja rajtad, és a hozzáállásodon múlik. Szóval ügyesen, és kívánom, hogy érezd magad legalább annyira jól az egyetemen, amennyire például én is! :)
15/15 anonim válasza:
Hát nagyobb bajba lennél ha modellnek készülnél és nem egyetemre. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!