Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam neki, hogy megerőszakoltak, erre ott hagyott, hogy idő kell neki. Ezt miért csinálta?
Ne kisfiút keress, hanem férfit.
Sajnos ez ilyen lutri kislány. Ha az ember őszinte, pofára eshet, de másképp nem tudtad volna meg. Ami történt veled arról nem tehetsz, viszont a korodbeliek, feltételezem tizenévesek vagytok, nem igazán tudnak egy ilyen történettel mit kezdeni, mert még a saját életük felől sincs fogalmuk, és akkor jön a pánik, hogy ő ezzel most mi csináljon, neki más dolgok fontosabbak, és a tíz ujjára talál egy másik lányt, akivel 'kevesebb gond van'.
Sajnos gyakori az ilyesféle gondolkodás, de jönni fog egy olyan, aki megért téged, és segít begyógyítani a sebeket, mert nem a saját ideológiái lesznek fontosak, és nem a farka élvez elsőbbségi prioritást, és nem fogja előadni, hogy a szex az egy olyan létszükséglet, ami miatt meghal, ha nem kapja meg, ezért sajnos nincs ideje rád, hanem....Te leszel a fontos. És addig fog türelmeskedni veled, amíg igazán meg nem nyílsz. Mert, hogy elmondtad, az az előszobája volt a bizalomnak...az igazi megnyílás az lett volna, ha le is feküdtök, és támogat téged lelkileg, mert ez egy olyan dolog, amin paradox mód, képtelenség egyedül túllépni...
Azért fáj ez most, mert te tettél egy lépést, ő pedig nem viszonozta, nem fogadott el.
Egy dolog sajnos nem változott: az előző pasid is egy f@rokagyú tapló volt, meg a mostani is.
Bocs, ha keménynek hangzik, de jobb is, ha megszabadultál ettől a bunkótól!
Nem neked kéne szégyellni magad, és azért főleg nem, amiért őszinte voltál vele. Csak kívánni tudom, hogy egyszer legyen szerencséd egy értelmes, normális fiúhoz is, aki meglátja benned a nőt, és nem egy puszta szextárgyként kezel.
"Ha a mostani barátom úgy ér hozzám ami ezt eszembe juttatja előtörnek ezek az emlékek. Még most is nyugtatókat és antidepresszánsokat szedek.."
Hát ne haragudj, de valahol a mostani barátodat is megértem. Nyugtatózod magad... nem vagy normális. Ezek lelki problémák, inkább menj pszichológushoz. Ráadásul tudom, hogy nehéz.. de vonatkoztass el az erőszakoló személyétől, mert tönkreteszi a kapcsolatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!