Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolták, ezért vagdossa magát. Hogyan segítsek
neki?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy ideje egy lánnyal. Gyönyörű, el lehet vele beszélgetni, okos, talán ő ismer a legjobban. Egyik randin észre vettem a kezén pár fehér heget. Megfogtam a kezét, hogy megnézzem, mire kikapta. Kérdeztem, hogy mi az, nem mondott semmit csak tiszta könny lett a szeme. Lenyugtattam, és elmesélte, hogy mi történt, és senki sem tud róla, szégyenli, nincs olyan kapcsolata a szüleivel hogy el merné mondani. Mit csináljak? Tehetelennek érzem magam. Mióta elmondta alig beszél velem. 18F
Legyél minél többet vele, éreztesd hogy te, történjen bármi is mellette állsz.
2014. ápr. 18. 23:10
2/11 anonim válasza:
Érd el, hogy bízzon benned, éreztesd vele, hogy megvéded mindentől.
2014. ápr. 18. 23:11
3/11 anonim válasza:
csak azt tudod tenni amit az első két válaszoló leírt. + szeresd igazán ha érzel iránta valamit.
2014. ápr. 18. 23:14
4/11 anonim válasza:
Bíztasd a támogatásodról (lelki) és ha nagyon felb asz a dolog, nyomozd ki ki tette és skalpoljátok meg a haverjaiddal.
2014. ápr. 18. 23:14
5/11 anonim válasza:
Első lépés: Szülőknek elmondani
Második: feljelentés a rendőrségen
Harmadik: pszichológus
Az meg nem normális, aki egyetért a 4. válaszoló anarchista nézeteivel. Bizonyíték hiányában nem ítélhetnek el senkit és főleg nem 18 éves gyerekek és a haverjaik.
2014. ápr. 18. 23:21
6/11 anonim válasza:
Utolsó: Miért is van az hogy a támadónak jogai, míg az áldozatnak csak esélyei vannak?...
2014. ápr. 18. 23:23
7/11 Moszuke válasza:
hát kezdetnek mondd el neki h szeretnél neki segíteni mert fontos neked és nagyon rossz látni h szenved.
és tereld a témát a szexuálpszichológus irányába.. mert ez már túlnőtt rajtad.
2014. ápr. 18. 23:24
8/11 anonim válasza:
Talán nem véletlenül nem tett feljelentést. A büntetőeljárás (tanúkihallgatás, az eset többszöri felidézése, stb.) nagyobb pszichológiai kárt okozhat a sértettnek, mint amennyit a tettes megbüntetése "jóvátesz".
Ezért van, hogy a szexuális erőszak alapesete magánindítványra büntetendő: a sértett dönt, hogy kívánja-e a tettes megbüntetését.
2014. ápr. 18. 23:27
9/11 anonim válasza:
6-os vádaskodni bárki ellen lehet. Te se örülnél ha én és a barátaim hamis vádak alapján megskalpolnánk, ugye?
2014. ápr. 18. 23:28
10/11 anonim válasza:
hmmn. Megértéssel. De csak óvatosan, nehéz eset lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!